PRINCU NEDOSTAJU UNUCI I ŽELI POMIRENJE: Čarls hoće da zakopa RATNU sekiru sa sinom i Megan, ali Hari tvrdi da postoji 1 problem!
Foto: EPA/PETER FOLEY, Profimedia

da li se smiruju strasti

PRINCU NEDOSTAJU UNUCI I ŽELI POMIRENJE: Čarls hoće da zakopa RATNU sekiru sa sinom i Megan, ali Hari tvrdi da postoji 1 problem!

Pop kultura -

Princ Čarls (73) odlučio je da se pomiriti sa svojim sinom Harijem (37) pozvavši njegovu porodicu da ostane s njim kada sledeći put posete Veliku Britaniju.

princ Čarls, princ Hari, sahrana
foto: Profimedia / David Dyson / Avalon

Princ od Velsa izrazio je čvrstu želju da provede vreme sa svojim unucima, budući da Arčija nije video otkad je imao šest meseci i nikada nije upoznao kćerkicu svog sina Harija i supruge Megan Markl (40), Lilibet Dajanu, koja je rođena u junu, piše Mirror.

Čarlsov plan se možda neće ostvariti jer je Hari sugerisao da bi povratak bio preveliki rizik zbog njegove sigurnosne situacije.

Naime, Hari tvrdi da se ne može vratiti kući nakon što mu je odlukom nakon izlaska iz kraljevske porodice oduzeto pravo na ličnu zaštitu koju imaju članovi kraljevske porodice.

Smatralo se da će se Hari i Megan svakako potruditi i prisustvovati događajima za proslavu Kraljičinog platinastog jubileja u junu.

Pretpostavlja se da je Harry rekao članovima porodice da će prisustvovati komemoraciji svom pokojnom dedi, princu Filipu u Vestminsterskoj palati, koja je planirana za april.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Hari je odlučio da tuži britansku vladu pa je podneo zahtev za sudsko preispitivanje odluke, zbog čega bi se mogao naći i na sudu.

Princ Čarls je, kako tvrde izvori bliski porodici, održao nekoliko dobro raspoloženih i ugodnih video-poziva sa svojim sinom, Megan i decom tokom poslednjih nekoliko meseci.

- Princ od Velsa je bio tužan što nije imao priliku da provodi vreme sa svojim unucima, što mu stvarno nedostaje - rekli su izvori bliski porodici.

Dodaju da je to nešto što se princ nada da će rešiti, pa je zbog toga ponudio Hariju, Megan i deci da ostanu s njim ako to žele, kad god se vrate kući u Veliku Britaniju.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track