PREMINUO SLAVNI GLUMAC: Skijanje na Alpima se pretvorilo u HOROR priču sa nesrećnim krajem, imao samo 37 godina
Foto: EPA/JULIEN DE ROSA

velika tuga

PREMINUO SLAVNI GLUMAC: Skijanje na Alpima se pretvorilo u HOROR priču sa nesrećnim krajem, imao samo 37 godina

Pop kultura -

Zvezda u usponu, francuski glumac Gaspar Ulijel preminuo je nakon teške povrede glave u strašnoj nesreći na skijanju na Alpima.

Model i glumac hitno je prebačen u bolnicu u teškom stanju nakon incidenta u utorak u skijaškoj oblasti Rozijer u regionu Savoja. Imao je samo 37 godina.

Gaspar Ulijel
foto: Profimedia

Ulijel, poznat po pojavljivanju u reklamama za parfeme Chanel, kao i po filmskim i televizijskim ulogama, zadobio je ozbiljnu povredu glave, saopštila je lokalna televizija France Bleu.

Njegova porodica je potvrdila njegovu smrt u izjavi koju je AFP-u dao njegov agent. Kako se navodi, glumac se sudario sa drugim skijašem na prelazu na stazi, a drugi skijaš nije prebačen u bolnicu. Istraga o tragičnoj nesreći je u toku, saopštilo je tužilaštvo Savojskog okruga.

Ulijel je glumio mladog Hanibala Lektora u filmu Hanibal Rising iz 2007. godine i modnog mogula Iva Sen Lorana u biografskom filmu Sen Loran iz 2014. On je takođe imao ulogu u predstojećoj Marvel seriji Moon Knight, a bio je i zaštitno lice Chanel muškog mirisa Bleu de Chanel.

Gaspar Ulijel
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

06:06

Glumac Raša Bukvić o drugoj sezoni serije Besa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track