ZVERKU PRITERALO SA SVIH STRANA: Posle optužbi za S*KSUALNI napad, karijera mu PROPALA, dobio još jedan otkaz, a ona poručila OVO
Foto: Profimedia, AP

kvin latifa

ZVERKU PRITERALO SA SVIH STRANA: Posle optužbi za S*KSUALNI napad, karijera mu PROPALA, dobio još jedan otkaz, a ona poručila OVO

Pop kultura -

Glumica Kvin Latifa (51) prokomentarisala je otpuštanje kolege Krisa Nota (67) iz serije "The Equalizer", nakon što se prošli mesec protiv njega pojavio niz optužbi za seksualno zlostavljanje .

Kris Not
foto: Profimedia

Nakon što su optužbe došle u javnosti, CBS je 20. decembra objavio izjavu u kojoj potvrđuje da su Nota uklonili iz serije, u kojoj je glumio zajedno s Latifom.

Mesec dana kasnije glumica je za People otvoreno progovorila o svom bivšem kolegi, najpoznatijem po ulozi Zverke u "Seksu i gradu".

- Sve ovo mi je još uvek nadrealno. To je tako škakljiva, delikatna situacija koja zahteva veliko poštovanje - rekla je.

AP, Kvin Latifa

- Krisov lik je veliki deo serije i bila je to neverovatna hemija. Osećam da pravda mora pobediti bez obzira na to. Samo želim da se uradi prava stvar.

Latifa i Not zajedno su snimali "The Equalizer" od 2020. Kris je u seriji glumio bivšeg direktora CIA-e, a Latifa njegovu koleginicu, bivšu operativku.

Da podsetimo, optužbe protiv Nota prvi put su se pojavile u decembru, kada su ga dve žene u članku Hollywood Reportera optužile da ih je seksualno napao. Nakon toga su se javile još 3 žrtve, a njegova supruga Tara (39) je u šoku zbog optužbi i svega što se desilo, pa ga je napustila na neko vreme.

Kris Not
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

05:46

Ne osetite simptome, a demon vas preuzme: EGZORCIZAM NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track