INFLUENSERKA PREMINULA U 36. GODINI OD KANCERA: Dve godine se borila sa teškom bolešću, njen suprug saopštio TUŽNE VESTI
Foto: Printscreen/Instagram

influenserka

INFLUENSERKA PREMINULA U 36. GODINI OD KANCERA: Dve godine se borila sa teškom bolešću, njen suprug saopštio TUŽNE VESTI

Pop kultura -

Jutjuberka i influenserka Melani Ham preminula je u 36. godini života od kancera posle dve godine borbe.

Njen suprug Robert potvrdio je tužne vesti na svom Instagram profilu:

- Melani se protiv ove bolesti borila kao ratnica i kao kraljica. Teška srca sa dubokom tugom delim vest o smrti moje neverovatne i prelepe supruge. Poslednjih meseci stvari su se progresivno pogoršale i zahvalni smo Bogu što smo nam je dozvolio da provedemo praznike i lepe trenutke.

Melani je preminula samo devet dana pre njihove 16. godišnjice braka, a Robert je na to rekao:

- Uprkos velikoj tuzi, moja porodica i ja želimo da proslavimo jednu neverovatnu ženu i njen život. Strastveno je volela, stvarala, davala i bila moja najbolja drugarica.... Do kraja.

Bolest je otkrivena pre dve godine, prenosi "Today".

Melani je u avgustu 2020. godine otkrila da joj je dijagnostikovan epitelioidni angiomiolipom, koji pripada porodici karcinoma sarkoma.

Sarkomi su tumori koji ne poznaju granice, što znači da se mogu pojaviti u praktično svakom regionu ljudskog tela - kostima, hrsvakici, nervima, tetivama, krvnim sudovima, masnim tkivima... U skladu sa tim, i simptomi koji dolaze sa njima su najrazličitiji, tako da se kroz njih diferenciraju i različiti podtipovi.

Kurir.rs/I.B/today

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track