E, TO JE VRHUNSKA FRIZURA! Dženifer Lopez pokrenula TREND koji će žene obožavati u 2022! Lako se pravi i izgleda TOP (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

DOBILA BROJNE POHVALE

E, TO JE VRHUNSKA FRIZURA! Dženifer Lopez pokrenula TREND koji će žene obožavati u 2022! Lako se pravi i izgleda TOP (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez istinska je kraljica mode i lepote. Osim što pokreće trendove i njene frizure uvek su na vrhu omiljenih.

Nedavno je oduševila valovima u kosi, a zatim i dugačkim šiškama koje su bile obožavane sedamdesetih. Sada se pak odlučila za još jednu popularnu frizuru za 2022. godinu koja je već postala hit i među njenim estradnim kolegicama.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Ona je napravila punđu na potiljku, a punđa u fokus stavlja razdeljak u sredini, a na stranama se nalaze lagano razbarušeni pramenovi koji uokviruju lice.

Obožavaju je i sestre Kardašijan pa ju je tako i Kortni pokazala na nedavno objavljenoj fotografiji. Ostatak je kose pritom potpuno zaglađen, ali dok ju je u uobičajenim verzijama moguće samo očešljati i skupiti u punđu, u ovoj verziji postupak je malo teži jer je razdeljak na sredini i tako ju je zahtevnije stilizovati.

Ipak, stilista Endru Ficsimons koji je uređivao Džej Lo zna da je se na ovaj način dobija puno sofisticiraniji izgled.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:39

DŽENIFER LOPEZ U SUZAMA ZBOG BAJDENOVE POBEDE! Pevačica snimila video u kome JEDVA GOVORI, a evo šta je sve poručila! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track