SRAMOTNE PORCIJE NA SVADBI KORTNI KARDAŠIJAN: Hrana na njenom venčanju je jedna od NAJTUŽNIJIH stvari koje sam ikada videla
Foto: Profimedia

KRITIKE SA SVIH STRANA

SRAMOTNE PORCIJE NA SVADBI KORTNI KARDAŠIJAN: Hrana na njenom venčanju je jedna od NAJTUŽNIJIH stvari koje sam ikada videla

Pop kultura -

Veza Kortni Kardašijan sa muzičarem Trevisom Bejkerom nije samo munjevito procvetala, već je rezultirala i prosidbama i čak tri proslave.

Posebno „veliko italijansko venčanje" najstarije od sestara Kardašijan izazvalo je mnogo nedoumica među korisnicima interneta. Najviše se spekuliše o njenoj odeći, ali i o meniju sa svadbe.

Poslednja i najupečatljivija žurka održana je 22. maja u bajkovitom pejzažu Vile Olivete, idiličnog imanja Domenika Dolčea i Stefana Gabana. Mlada je nosila mini haljinu Dolce & Gabbana, napravljenu od čipke i satena, inspirisanu italijanskim donjem vešom iz šezdesetih godina prošlog veka. Najupečatljiviji je bio ručno izvezeni dugi veo sa cvećem inspirisan mediteranskim vrtovima i likom Device Marije, koji je verna kopija onog na glavi mladoženjine tetovaže.

Jelovnik je takođe pripremljen u skladu sa temom ceremonije, koja je, prema mišljenju mnogih obožavalaca Kardašijan, ličila na preciznije režirano fotografisanje Dolce & Gabbana nego na veselo slavlje sa vašim najmilijima.

Glavno jelo je bilo između ostalih klasična pasta u paradajz sosu, čija je količina, prema tvrdnjama korisnika Tvitera, sramotna: "Veličina porcije testenine na venčanju Kortni Kardašijan je jedna od najtužnijih stvari koje sam ikada videla", stoji u objavi Žamelia_perrin.

"Ovo je zalogaj, a ne porcija", drugi korisnici platforme brzo su se složili sa njom.

"Nikada ranije nisam video da neko tako služi testeninu", navela je ŽNathanLevisVV

Kako navodi američki „Kosmopoliten", gosti su mogli da računaju i na kanole - slatkim sicilijanskim desertom, u vidu peciva punjenih kremastim filom, često na bazi rikota sira.

(Kurir.rs/Najžena)

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track