OBOŽAVALI SMO GA KAO ŠTREBERA IZ ANĐELA: Mali Marko je sada veliki i više nije glumac, a evo čime se BAVI i kako izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

sećate li se?

OBOŽAVALI SMO GA KAO ŠTREBERA IZ ANĐELA: Mali Marko je sada veliki i više nije glumac, a evo čime se BAVI i kako izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

SVI se sećamo štrebera Marka koji na kraju filma "Mi nismo anđeli 2" uspeva da osvoji srce ćerke Nikole Koje, koju tumači Mirka Vasiljević.

Luka Knezevic
foto: Printscreen YouTube

Marka je u pomenutom ostvarenju glumio Luka Knežević, kome je ovo bilo prvo pojavljivanje pred kamerama. Iako je u filmu skrenuo pažnju na sebe i pokazao veliki talenat, Marko nije nastavio da se bavi glumom.

On je danas poznato lice u svetu muzike.

Naime, Luka se bavi didžejingom i pod imenom Luminos/Lelu pušta haus muziku po beogradskim klubovima.

Inače, "Mi nismo anđeli 2" je nastavak kultnog domaćeg filma u kojem glavnu mušku ulogu tumači Nikola Kojo.

Kao i u prethodnom delu, reditelj Srđan Dragojević postarao se da scene budu upečatljive, a drugi deo filma žanrovski je osmišljen kao tinejdžerska komedija. U filmu debituje Mirka Vasiljević, u glavnoj ženskoj ulozi.

U nastavku kultnog filma upoznajemo Nikolinu ćerku Sofiju, slatku devojčicu od 15 godina. Sofija počinje da pokazuje interesovanje za suprotni pol, dok Nikola, patološki ljubomoran otac, ulaže maksimalne napore da svoju "jedinicu" zaštiti od bilo kakvog muškog uticaja i, ne birajući sredstva, eliminiše sve potencijalne "kandidate"! Naravno, to nije nimalo lako, posebno što su Djavo i Andjeo ponovo odlučili da se opklade oko "srećnog ili nesrećnog kraja" ove urnebesne komedije!

(Kurir.rs)

Bonus video:

12:15

KADA SMO DOŠLI U SELO GLEDALI SU NAS KAO ČUDAKE, ALI SE BRZO SVE PROMENILO On programerstvo zamenio traktorom a ONA NAPRAVILA ČUDO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track