LJUBI TADIĆU VELIKI PRIJATELJ UKRAO VERENICU! Pravi ljubavni trougao bio je centar TRAČEVA: Saopštili su mu dok je bio u BOLNICI?
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

SVAŠTA SE PRIČALO

LJUBI TADIĆU VELIKI PRIJATELJ UKRAO VERENICU! Pravi ljubavni trougao bio je centar TRAČEVA: Saopštili su mu dok je bio u BOLNICI?

Pop kultura -

Đuza Stojiljković je ukrao verenicu Ljubi Tadiću, te da su se on i Olgica odlučili da mu to saopšte dok je glumac bio u bolnici.

Sigurno da nije lepo ukrasti nekom verenicu, a svakako nije lako ni saznati da te je verenica napustila zbog tvog velikog prijatelja. Upravo je takva sudbina strefila legendarnog glumca Ljubu Tadića.

Naime, glumac je godinama voleo svoju devojku, kasnije i verenicu Olgicu Stanisavljević, ali je ta veza doživela krah i to ni manje ni više nego zbog njegovog kolege i velikog prijatelja Đuze Stojioljkovića.

Đuza Stojiljković
foto: Damir Dervišagić

- To je ljubav. Shvati nas, Ljubo - govorio je Ðuza svom prijatelju, pričalo se po glumačkim krugovima, a ljudi koji su znali detalje tvrdili su da je Ljuba sve to prihvatio sa mirom.

Oko ove priče upleli su se brojni tračevi, a jedan od omiljenih bio je da je da je zaljubljeni par to Tadiću saopštio dok je glumac bio u bonici. Ovu priču na neki način potvdio je i Đuzin brat Nenad koji je za Kurir rekao:

- Nikad Ðuzu nisam pitao za tu priču da li je bila baš Ljubina verenica. Znam da je Olgica bila devojka Tadića. Ako to glumci pričaju, onda je tačno.

Đuza i Olgica su bili dugo zajedno, do njene smrti 1987. godine, a dok je bila živa, otkrila je šta je ih je održavalo u braku.

Ljuba Tadić
foto: Printscreen

- Svađa dođe kao lek. Da se nismo svađuckali zar bi smo izdržali toliko godina zajedno? Đuza je, inače, izvanredan suprug, a ja sam od onih žena koje shvataju da muškarac mora i treba da bude prvi u kući. Žena za nijansu niže. Taman toliko da ima sreće. Neko je jednom rekao: "Mudra je ona žena koja se ponekad napravi da je glupa" - ispričala je ona za jedan intervju.

Kada je umrla, Đuza je bio neutešan. Njegov brat je govorio da ga je upravo njegov prijatelj Ljuba Tadić nagovarao da se oženi ponovo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track