RASTURILA BRAK NAJBOLJOJ DRUGARICI, PA RODILA DETE NJENOM MUŽU: Sad se s njim SUDI i proziva ga jer MOKRI po zidu luksuznog hotela
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NEVEROVATNA PRIČA

RASTURILA BRAK NAJBOLJOJ DRUGARICI, PA RODILA DETE NJENOM MUŽU: Sad se s njim SUDI i proziva ga jer MOKRI po zidu luksuznog hotela

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Lorin Gudman ovih dana u Marbelji pokazuje svoje izvajane obline na lokalnim plažama, a da je njen izgled fatalan dokazuje i njena ljubavna priča.

Naime, ova zanosna brineta imala je kratku romansu s engleskim reprezentativcem Kajlom Vokerom, s kojim ima dvogodišnjeg sina Kaira. Nedavno su Lorin i Kajl bili na sudu zbog komplikacija oko zajedničkog starateljstva malenog Kaira.

Lorin Gudman
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, pre dva meseca, nakon završetka suđenja, izbio je neobičan incident između ovog bivšeg para. Lorin je navodno udarila Kajla nakon što je fudbaler uhvaćen kako mokri na zidu luksuznog hotela.

Lorin se nakon incidenta oglasila na Instagramu, pa na šaljiv način objasnila obožavaocima da su i Kajlu, kao i malenom Kairu, potrebne pelene.

Inače, Kajl je devet godina proveo u braku sa Ani Kilner, manekenkom koju je upoznao kad je imao 18, a ona 16 godina. Iz tog braka dobili su trojicu sinova, a onda je Kajl prevario Ani sa njenom najboljom drugaricom. Da sve bude još gore, Lorin Gudman je i zatrudnela.

"Kada mi je rekao da je napravio dete mojoj najboljoj drugarici, srce mi je puklo. Ne mogu da verujem da je rizikovao da ostane bez porodice zbog toga. Svet mi se srušio u tom trenutku", rekla je tada Ani, koja je godinama sa Lorin delila svoje najintimnije tajne.

Ani Kilner
foto: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Istini za volju, nije to prvi put da Kajl šara van braka - zna se da je ženu prevario sad starletom Lorom Braun, a da mu je Ani to oprostila.

"Lorin mi je bila sjajna prijateljica. Stalno se raspitivala kako smo jer je znala da imamo krizu u braku nakon onog što se desilo sa Lorom. Rekla mi je da mogu da joj poverim sve. Tada sam planirala da ga ostavim, ali prosto nisam mogla", pričala je tada Ani, kojoj je Kajl otkrio prevaru dok je bila na odmoru.

Kajl Voker, Ani Kilner
foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Slušaj, moram da ti kažem nešto. Jedna devojka je trudna, a dete je moje - kaže Ani. Od tada se više nije ni vraćao kući, dodaje. Bez objašnjenja se preselio u drugi stan u centru", priseća se Ani.

Inače, Lorin tvrdi da je i sama zaprepašćena svojom trudnoćom jer je, kaže, bila uverena da je neplodna.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track