JELISAVETA ORAŠANIN U TANGA KUPAĆEM KAO NINDŽA RATNICA: Zbog njenog izvajanog tela svima padaju vilice, a kad vidite šta RADI...
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

IZGLEDA FANTASTIČNO

JELISAVETA ORAŠANIN U TANGA KUPAĆEM KAO NINDŽA RATNICA: Zbog njenog izvajanog tela svima padaju vilice, a kad vidite šta RADI...

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najstilizovanijih žena na našim prostorima. Ona ne samo da ume da osmisli savršen stajling za svakui priliku, već i tačno zna kako dobro izgleda, te joj smeli odevni komadi nisu strani.

Ni ovaj put to nije bilo ništa drugačije. Naime, pojavio se video u kome popularna glumica skače preko poligona koji se nalazio na vodi u stilu nindža ratnika, koje je obožavala cela Srbija, a na sebi nosi samo tanga kupaći.

00:19

Jelisaveta Orašanin u tanga kupaćem kao nindža ratnica

Jelisaveta je vešto prelazila prepreke, a za sve vreme trajanja snimka može da se vidi kako se glumica smeje i skakuće, kao malo dete. Ona je osim svoje vesele prirode pokazala i svoje savršeno izvajano telo, duge noge i uzak struk, a pomenuti tanga kupaći samo je doprineo da se dodatno istakne njena lepota.

S obzirom da Jelisaveta ima dvoje male dece, čini se da je glumica uz njih potpuno podetinjila, što joj je sigurno i trebalo da se malo odmori od svakodnevnih briga koje imaju odrasle osobe. Sve u svemu, izgleda da njoj odmor zaista jako prija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track