RONALDOVA VERENICA OČARALA SVET NEVEROVATNOM FOTKOM! Stomačić, celulit i strije: Pokazala celom svetu da je ŽENA OD KRVI I MESA!
Foto: Instagram/Georginagio

NEVEROVATNO

RONALDOVA VERENICA OČARALA SVET NEVEROVATNOM FOTKOM! Stomačić, celulit i strije: Pokazala celom svetu da je ŽENA OD KRVI I MESA!

Pop kultura -

Georgina Rodrigez i Ronaldo uživaju u porodičnoj idili i zasluženom odmoru na Ibici, a paparaco fotografi uhvatili su par na njihovoj luksuznoj jahti u trenucima opuštanja, sunčanja i kupanja.

I dok je fudbaler s ponosom pokazao svoje isklesane trbušnjake i izvajane mišiće, njegova izabranica oduševila je ceo svet slikom u mikro crnom bikiniju. Ono što je privuklo najviše pažnje, svakako je bila činjenica da nije imala nikakav problem da pokaže kako zaista izgleda.

Naime, verenica čuvenog fudbalera celom svetu je pokazala da i njoj može da se naduje stomak, da ima strije i da nema problema sa celulitom. Sve u svemu, otkrila je da je prava žena od krvi i mesa, te da iako se trudi da izgleda perfektno u svakoj situaciji, sa vremena na vreme dopušta sebi da uživa u svom prirodnom izgledu.

Podsetimo, lepa influenserka i Ronaldova verenica porodila se 18. aprila ove godine, na svet donevši devojčicu Belu Esmeraldu, dok je, nažalost, tokom porođaja izgubila drugog blizanca - sina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track