ŠAKIRA PROCVETALA U DRUŠTVU MISTERIOZNOG MOMKA! Posle raskida sa Pikeom blista dok šeta MLAĐEG I LEPŠEG: Sina već upoznala sa njim
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

ŠAKIRA PROCVETALA U DRUŠTVU MISTERIOZNOG MOMKA! Posle raskida sa Pikeom blista dok šeta MLAĐEG I LEPŠEG: Sina već upoznala sa njim

Pop kultura -

Pevačica Šakira poslednjih mesec dana je u centru pažnje zbog raskida sa svojim dugogodišnjim partnerom, fudbalerom, Đerardom Pikeom, nakon što se spekulisao da ju je fudbaler prevario.

Oni su razvod potvrdili, moleći za privatnost zbog njihovih maloletnih sinova Milana i Saše, a sada se pevačica našla u centru pažnje medija, kada je na internetu osvanula njena slika sa zgodnim frajerom.

Pevačica je uhvaćena na plaži, gde nije skidala osmeh sa lica, a društvo joj je, pored sina Milana, i instruktora surfovanja, pravio i misteriozni muškarac čije društvo joj je, očigledno, veoma prijalo. Momak ju je sve vreme zabavljao, te se činilo da se Šakira zaista sjajno provodi, a od momenta kada su se fotke našle na mrežama, ljudi su komentarisali da je najmanje što je zaslužila to da bude srećna.

Da li je ovaj mlađi i zgodni dasa novi dečko popularne Kolumbijke ostaja nam još da vidimo, ali je sasvim sigurno srećna pored njega.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:53

BUDI STARLETA, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Izvorinka Milošević brutalno iskrena: Ne možeš biti i PEVAČICA I PRODAVAČICA LJUBAVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track