STEFAN ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO SVE KAO MALI PRINC LUIS: Mališan bez prestanka pravi preslatke grimase i GLAVNA je ZVEZDA! (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

PRESLATKO

STEFAN ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO SVE KAO MALI PRINC LUIS: Mališan bez prestanka pravi preslatke grimase i GLAVNA je ZVEZDA! (FOTO/VIDEO)

Pop kultura -

Sin svetskog teniskog asa Novaka Đokovića i Jelene Đoković maleni Stefan Đoković i danas je bio glavna zvezda na tribinama Vimbldona, a svojim ponašanjem podsetio je svet na malog princa Luisa, koji je pravio skandale tokom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Kako i ne bi pored ovakvog snimka? A mališan danima oduševljava svetsku javnost pa ove fotografije ne prestaju da se komentarišu. Klimao je glavom i podizao ramena gore dole dok je gledao tatu kako igra na terenu, a njegov video postao je vrlo popularan na internetu.

Nekoliko dana ranije Stefan je oduševio javnost preslatkom grimasom tokom fotografisanja sa Venus Vilijams i svojom porodicom. Videli smo tada i njegovu sestru Taru Đoković koja je jedna od najjačih podrška našem Novaku. Sećate se kako je Đoković sa decom slavio trijumfe? To su bili prizori za pamćenje!

Venus Vilijams, Stefan Đoković
foto: Profimedia

Stefan privlači veliku pažnju i dok sa mamom Jelenom Đoković sa tribina bodri tatu koji juriša ka još jednoj tituli. Nego Nole, žao nam je, ali ako iko može da te zaseni, to je baš ovaj dečak!

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

00:23

NOSI AMAJLIJU KAO NOVAK ĐOKOVIĆ? Pevačica otrkila šta joj visi oko vrata i čemu služi IMA POSEBNU FREKVENCIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track