ŠUTNUO ME PREKO MEJLA, KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Otkriveno kako je MILIJARDER ostavio bivšu manekenku! Za sve su kriva NJEGOVA DECA
Foto: Profimedia

SVE ZBOG PARA

ŠUTNUO ME PREKO MEJLA, KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Otkriveno kako je MILIJARDER ostavio bivšu manekenku! Za sve su kriva NJEGOVA DECA

Pop kultura -

Džeri Hol je navodno slomljeno srce i u potpunosti uništena zbog naprasnog prekida braka s medijskim tajkunom Rupertom Merdokom (92) koji ju je, prema informacijama Daily Maila, "šutnuo" preko mejla dok ga je čekala u Londonu. Umesto da dočeka svog supruga, dočekala ju je njegova poruka poslata elektronskom poštom, u kojoj stoji da je s njihovim brakom gotovo, te da će sva buduća komunikacija između njih biti putem advokata.

Nekadašnja manekenka, koja uskoro puni 66 godina, za Merdoka se udala 2016. godine, a za bračni brodolom je okrivila njegovu decu koja su zbog para uneli razdor.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

- Volim ga još... Slomljena sam - navodno se poverila prijateljima Džeri Hol.

Merdok je izvršni predsednik medijskog konglomerata News Corp., a njegovo poslovno carstvo uključuje i američki Fox News, te britanske listove The Times i The Sun, dok se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 17 milijardi američkih dolara.

Daily Mail javlja da je do napetosti između Hol i Merdokovog potomstva došlo u vreme pandemije koronavirusa. Izvori bliski Hol tvrde da je ona preuzela svojevrsnu ulogu čuvarke kako bi muža držala na sigurnom od virusa koji za ljude u njegovim godinama može biti fatalan. Čak se i šalila da je ona njegov "kovid policajac". To je navelo njegovu decu na pomisao želi da ih razdvoji od oca.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

- Mislili su da ga drži podalje od njih. Tačno je, ona njih smatra krivim za propast braka - rekao je jedan njen neimenovani prijatelj, tvrdeći da joj je ponašanje Rupertove dece bilo neprijatno iznenađenje.

- Očito nisu imali poverenja u nju - dodao je prijatelj.

Pre nekoliko meseci Hol i šira Merdokova porodica sastali su se kako bi raspravili šta bi Džeri mogla da dobije nakon Rupertove smrti. Iako su njih dvoje potpisali predbračni ugovor, neki članovi klana Merdok su navodno insistirali da ne bi trebalo da dobije ništa više od ugovorenog.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

- Džeri je baš slomljena, ovo je za nju došlo kao grom iz vedra neba! Jedan dan su zajednički planirali kako će zajedno provesti leto u Londonu, a već sutradan joj je stigao taj mejl s instrukcijom da ga ubuduće kontaktira preko advokata - govori izvor.

Hol trenutno tuguje u društvu svoje ćerke Licije, koju je dobila u braku s Mikom Džegerom, a s kojim ima još troje dece. S Merdokom je romansu otpočela 2015. godine, a venčali su se godinu dana kasnije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:03

KAKO SE DELI IMOVINA SUPRUŽNIKA KOJI SE RAZVODE? Samo u ovom slučaju možete da PODELITE IMOVINU svog muža ili žene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track