Najnovije vesti

NA VRHUNCU KARIJERE SE PROPILA I DOŽIVELA NERVNI SLOM, A ONDA JE NESTALA: Bila je S*KS SIMBOL, a evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

NEKAD I SAD

NA VRHUNCU KARIJERE SE PROPILA I DOŽIVELA NERVNI SLOM, A ONDA JE NESTALA: Bila je S*KS SIMBOL, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Pop kultura

Kim Vajld je nekada bila velika muzička zvezda, a bila je i seks simbol svog vremena. Uspeh je doživela već sa prvim albumom davne 1981. godine, a njen hit “Kids in America” našao se na drugom mestu svih plejlista u Engleskoj.

Kim Vajld
foto: Printscreen YouTube

Tokom osamdesetih i devedesetih godina dobila je više od 10 nagrada za najbolju pevačicu u Engleskoj, Nemačkoj, Holandiji i Švedskoj. Kim Vajld je danas zašla u sedmu deceniju i dugo se bavi baštovanstvom, a kako je svojevremeno ispričala, to joj je pomoglo da se oporavi od nervnog sloma koji je doživela na vrhuncu karijere.

Možda i najbizarnija stvar vezana za nju jeste to što je ispričala da je na nebu videla vanzemaljce kada je umro Majkl Džekson. Kako je rekla, tada se osetila povezanom sa univerzumom.

– Bila sam u bašti sa prijateljem dan pošto je umro Majkl Džekosn i videli smo dva jaka svetla na nebu. Bila su oko 20 puta veća od aviona. Lebdela su, a onda krenula u cik-cak jako brzo desetak minuta. Bilo je to u lokalnim novinama i mi nismo bili jedini ljudi koji su to videli. To mi je promenilo život. Osetila sam se povezano sa univerzumom i zaista me je inspirisalo, unelo nadu. Mislim da je to isto kao kada neko kaže da je video Boga - ispričala je jednom prilikom.

Kim je 2012. godine u metrou šokirala putnike. Kada je ušla u vagon, nisu je ni prepoznali, ali pošto je njen brat izvadio gitaru, a ona u alkoholisanom stanju počela da peva, shvatili su da je ona u pitanju.

Pretpostavlja se da se vraćala sa proslave Božića.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

Maloletnici lako dođu do alkohola, niko ne reaguje!
01:30

Maloletnici lako dođu do alkohola, niko ne reaguje!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja