SVI SMO SE SMEJALI ĐOŠINOJ ŽENI, A NIKO NE ZNA KAKVU TUGU NOSI U SRCU: Glumica doživela veliku tragediju, a evo kako danas izgleda
Foto: Printscreen YT

NEKAD I SAD

SVI SMO SE SMEJALI ĐOŠINOJ ŽENI, A NIKO NE ZNA KAKVU TUGU NOSI U SRCU: Glumica doživela veliku tragediju, a evo kako danas izgleda

Pop kultura -

Glumicu Jelenu Čvorović Paunović publika je zavolela i upamtila po ulogama u kultnim serijama "Srećni ljudi" i "Porodično blago". Mada je već godinama ne viđamo u javnosti, ona je i dalje aktivna kad je gluma u pitanju, i to pretežno u pozorištu.

Ono što je manje poznato kad je ova talentovana glumica u pitanju jeste tragedija koju je doživela.

Jelena Čvorović Paunović
foto: Printscreen

Jeleni je naime pre nekoliko godina preminuo suprug, te od tada nosi veliku tugu u svom srcu. Sa njim ima i ćerku, a postoji i jedna zanimljiva priča iz njenih mlađih dana koja je mnogima poznata.

Naime, kada je imala 15 godina upoznala je mladića koji je služio vojsku i koji je bio 12 godina stariji od nje. Jelena tada nije želela ništa da ima sa njim, ali je volela da ga gleda kako svira violinu, pa ju je čak on donekle naveo da upiše glumu. Pokazao joj je kako izgleda akademija koju je i on pohađao. Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon.

Posle toga je uspela da ga vidi tek mnogo kasnije. Pamtila ga je po očima i tome što za vreme vojske nije imao kosu. Srela ga je pre nekoliko godina. Odselio se u Švedsku i oženio se prvakinjom stokholmske opere, a tamo i dalje živi. Jelena se kasnije udala i dobila ćerku.

Jelena je svojevremeno govorila i o ćerki.

"Moja ćerka je jednom rekla da joj niko ne veruje da joj je majka glumica. Pošto inače radim u pozorištu, snimila sam serije i onda se situacija u njenom društvu promenila (smeh)" - ispričala je čuvena Đošina žena u jednom intervjuu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:47

Srpska glumica rodila ćerku u 6. deceniji života: Sad otkrila kako je vaspitava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track