HIT! UDOVICA DŽEJMSA BONDA I NJEGOVA UNUKA ZAPALILE INSTAGRAM! Smele fotke u kupaćim kostimima nikog nisu ostavile RAVNODUŠNIM!
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

ko bi rekao

HIT! UDOVICA DŽEJMSA BONDA I NJEGOVA UNUKA ZAPALILE INSTAGRAM! Smele fotke u kupaćim kostimima nikog nisu ostavile RAVNODUŠNIM!

Pop kultura -

Udovica Šona Konerija, ledi Mišelin Koneri (93) i Saskija Koneri (26) su pozirale zajedno na Bahamima u kupaćim kostimima, a fotografije je objavila upravo unuka Saskija.

Ovo nije prvi put da je Mišelin pozirala u ovakvom izdanju, ali fotografije su svakako privukle pažnju.

Saskija Koneri, Mišelin Koneri
foto: Printscreen/Instagram

Super baka je ostala skrhana kada ju je legendarni glumac napustio oktobra 2020. u dobu od 90 godina. Šon Koneri je umro nakon borbe sa demencijom, a njegov zvanični uzrok smrti naveden je kao "respiratorna insuficijencija" uzrokovana upalom pluća, atrijalnom fibrilacijom i starošću.

Saskija Koneri, Mišelin Koneri
foto: Printscreen/Instagram

Bili su u braku 45 godina i dugo se nije pojavljivala u javnosti

Šon Koneri je umro nakon borbe sa demencijom, a njegov zvanični uzrok smrti naveden je kao „respiratorna insuficijencija“ uzrokovana upalom pluća, atrijalnom fibrilacijom i starošću. Poslednje zajedničke godine proveli su na ostrvu Nju Providens na Bahamima.

"On je bio moj život toliko dugo i zahvalna sam za divan život koji smo imali zajedno. Ali sada ništa nije isto", rekla je nakon Konerijeve smrti marokansko-francuska slikarka koja je bila njegova druga žena.

Šon Koneri
foto: Profimedia

A njegov brak sa Mišelin preživeo je turbulencije, uključujući sedmomesečnu aferu sa britanskom pop zvezdom Linsi De Pol. Kasnijih godina glumac se povukao iz javnosti i odselio na Bahame. Nudili su mu ogromne honorare da se vrati svetu filma, ali on to nije želeo.

Saskija je modna preduzetnica i influenserka sa više od 21 hiljadu pratilaca na Instagramu.

Vreme provodi na relaciji između SAD i Bahama, ali redovno deli snimke svojih avantura širom sveta, od Pariza do Londona. Pohađala je školu u Sjedinjenim Državama pre nego što je otišla na koledž u Parizu, gde je diplomirala 2017.

Osim što uživa u poeziji, fotografiji, ribolovu i tenisu, ona i volontira u školi za siromašnu decu na Bahamima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:25

ŠOK IZDANJE SAŠE JOKSIMOVIĆA NA KURIR TV! Glumac drastično promenio izgled, pa priznao: LJUDI SU SE KRSTILI KAD SU ME VIDELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track