URNEBESNA REAKCIJA KRALJICE NA RENOVIRANU KUHINJU KEJT MIDLTON! Svet plače od smeha zbog Elizabetinih reči: Evo šta joj nije jasno
Foto: Shutterstock

GENIJALNO

URNEBESNA REAKCIJA KRALJICE NA RENOVIRANU KUHINJU KEJT MIDLTON! Svet plače od smeha zbog Elizabetinih reči: Evo šta joj nije jasno

Pop kultura -

Kraljica Elizabeta i Kejt Midlton dele mnoge mnoge osobihne, naime obe su diskretne, cene lojalne ljude i one koji razumeju svoje dužnosti, ali kao i uvek između njih postoe i neke razlike, a jedna od razlika koja je privukla pažnju medija je razliku u shvatanju kako treba da izgleda kuhinja. Naime, kraljica je imala posebno mišljenje o novouređenoj kuhinji vojvode i vojvotkinje od Kembridža!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Seoski dom Kejt i princa Vilijama, u koji su se uselili 2015. godine nakon velikog renoviranja, možda je na kraljičinom imanju u Norfolku, ali nije baš otmen. Nakon renoviranja kraljici je posebno upala u oči kuhinja, a njena reakcija i danas se prepričava, jer je zaista malo verovatno da će kraljica sedeti u bilo kojoj kuhinji da jede!

- Sećam se kada su upravo završili renoviranje Anmer Hola, i pozvali su kraljicu na ručak - kaže Seli Bedel Smit, autorka knjige "Elizabeta kraljica: Život modernog monarha" i dodaje:

- Njih dvoje imaju jednu od onih kuhinja sa velikim prostorom za jelo, a ona je rekla: 'Ne mogu da razumem zašto svi provode svoje vreme u kuhinji'.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Kejt i Vilijam će imati još više prilika da pozovu kraljicu na ručak jer kraljevski par planira preseljenje iz Londona u Vindzor, gde će njihova deca — princ Džordž (9), princeza Šarlot (7) i princ Luis (4) krenutiu novu školu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track