OTAC MU JE PRINC TAME KOJI JE ODGRIZAO GLAVU SLEPOM MIŠU: Gledao MUČNE scene u kući, drogirao se sa 13 godina i oboleo od OVOG
Foto: Printskrin/Instagram

evo šta se desilo sa džekom

OTAC MU JE PRINC TAME KOJI JE ODGRIZAO GLAVU SLEPOM MIŠU: Gledao MUČNE scene u kući, drogirao se sa 13 godina i oboleo od OVOG

Pop kultura -

Ozi Ozborn je godinama privlačio pažnju javnosti. Što svojom muzikom, što neobičnim ponašanjem na koncertima i van njih.

Kao pevač grupe "Black Sabbath", tako i solo iza sebe ima preko 50 godina karijere koja je protkana svim i svačim, najvećim visinima, ali i najvećim padovima.

Ozi Ozborn
foto: Profimedia

Čuvena je priča da je slepom mišu odgrizao glavu na jednom koncertu, da je urinirao po istorijskoj znamenitosti i da nikada nije prežalio smrt dobrog prijatelja i muzičara Rendija Roudsa.

Sada tzv. Princ tame bori sa Parkinsonom za kog je, ironično, saznao dok je bio na odvikavanju od narkotika i alkohola.

Ozi Ozborn
foto: Profimedia

Od zavisnosti i lečenja do smrti najbližih, a njegova porodica je mnogo puta trpela sve to.

I Ozi i njegova supruga Šeron više puta su javno govorili o problemima u braku najčešće uzrokovani njegovim problemima sa alkoholom i drogom, ali zanimljivo je da se odlučio na rehabilitaciju tek kada je njegov sin Džek u jednoj emisiji priznao "da je možda imao novac i sve što je poželeo, ali nije imao oca". Upravo zbog njega, vremešni roker otpočeo je "skidanje" sa svih mogućih narkotika i alkohola.

Takođe, zbog zloupotrebe narkotika i alkohola, u jednom trenutku Ozi je nasrnuo na Šeron pred decom i davio je, što je na njih ostavilo velike posledice.

Javnost je doduše naviše pratila živote Džeka i Keli koja poslednjih godina privlači pažnju neverovatnom telesnom transformacijom.

Keli Ozborn
foto: Profimedia

Ona je smršala čak 40 kilograma i danas izgleda daleko drugačije nego prilikom emitovanja rijalitija "The Osbournes" koji se prikazivao čak 4 sezone, a to je zvanično i prvi rijaliti format koji se pojavio. Inače, osim njih dvoje, Ozi i Šeron imaju još jednu ćerku, Ejmi, koja uopšte nije želela da se pojavi u rijalitiju.

Keli Ozborn
foto: Profimedia

I Džek je konačno na dobrom putu i može da se pohvali da je trezan i "čist" već 17 godina. 36-godišnja zvezda pre nekoliko dana objavio je da čeka prvo dete sa novom devojkom Ari Gerhart. Džek je već bio u braku u kom je dobio troje dece, međutim, nakon problema u odnosu, par se rastao, a Ozijev naslednik nedavno je rekao da "nikada nije bio srećniji".

Inače, on je pre nekoliko godina otkrio i da boluje od multipla skleroze, bolesti za koju nema leka, a strašnu dijagnozu je dobio nakon što je na jednom oku izgubio čak 60 odsto vida.

''Bio sam besan i frustriran i razmišljao sam zašto mi se baš sada to dešava'', rekao je Ozborn za "People". ''Dobio sam porodicu i to bi trebalo da bude najvažnija stvar'', rekao je mladić, međutim, nakon toga, iako je morao da promeni način života, ljubav se nije održala.

Džek koji je počeo da pije mnogo pre 13. godine, a sa 14 je krenuo sa upotrebom narkotika, prvi put je završio na psihijatriji malo pre 17. rođendana. kako je kasnije priznao, teško se nosio sa činjenicom da je njegova majka dobila rak, te su mu jedino rešenje bili alkohol i droge.

Međutim, tek kada mu je sa 26 dijagnostifikovana multipla skleroza, i Ozi i Šeron su shvatili da su za njegovu bolest i oni odgovorni.

Ipak, deluje da je Džek konačno sve loše ostavio iza sebe, a iako se plaši da jednog dana ne završi u kolicima, uživa što će ponovo postati otac i to sa, kako je rekao "najboljom osobom na svetu".

Sa ocem i majkom je tokom karantina imao zanimljivu emisiju na dikaveriju gde su komentarisali paranormalne snimke gde su za neke tvrdili da su istiniti, a pre toga je snimao emisju sa Ozijem gde su išli na zanimljiva putovanja i istraživali neobične lokacije.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

01:45

YU GRUPA PRVO IMALA DRUGO IME Način na koji su dobili novo ime je FENOMENALAN Zanimljivosti o rok bendu koje koje nismo znali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track