GLAVU JOJ UDARAO O PLOČICE, BEBI OD 2 MESECA NAPRAVIO MODRICE: Tikoterka pokazala SESTRINE povrede, tvrdi da ju je pretukao muž
Foto: Printscreen/Instagram

JEZIVO

GLAVU JOJ UDARAO O PLOČICE, BEBI OD 2 MESECA NAPRAVIO MODRICE: Tikoterka pokazala SESTRINE povrede, tvrdi da ju je pretukao muž

Pop kultura -

Naša popularna tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, tvrdi da je njena sestra Sara doživela nasilje od strane svog supruga. Ona je na svom Instagramu objavila snimke i fotografije povreda koje je njena sestra, ali i njena dvomesečna beba, kako navodi, doživela od strane svog partnera.

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una ispod objave u kojoj se vide povrede.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/uki_q

Uki u svojoj objavi na Instagramu tvrdi da je njenu sestru suprug nakon toga odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a potom je, kako dalje navodi, pobegao.

- Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

- Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku - zaključila je.

Sari su konstatovane lake povrede. Damjanu Hadžiću su izrečene mere zabrana prilaska i komuniciranja 48 sati.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:12

STRAŠNO! TRENER KARATEA PRETUKAO UČENIKA Vršnjačko nasilje sve češće u Srbiji KAKO OVOME STATI NA PUT?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track