KEJT MIDLTON LOŠEG ZDRAVLJA OD KAD NEMA KRALJICE! Bakingemska palata uznemirena bog pojave OVIH SIMPTOMA KOD princeze od Velsa!
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

NEOČEKIVANO

KEJT MIDLTON LOŠEG ZDRAVLJA OD KAD NEMA KRALJICE! Bakingemska palata uznemirena bog pojave OVIH SIMPTOMA KOD princeze od Velsa!

Pop kultura -

Prema izveštajima britanske štampe, Kejt Midlton se u poslednje vreme bori sa nesanicom.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža se požalila na svoje loše zdravlje dok je razgovarala sa vojnicima Komonvelta. Stručnjaci sugerišu da bi problemi supruge princa Vilijama mogli da ostave loše posledice na nju.

Britanska kraljevska porodica i dalje oplakuje nedavnu smrt kraljice Elizabete Druge i čini se da to ozbiljno utiče na njihovo zdravlje. Jedna od osoba koja oseća posledice nedavnih događaja je Kejt Midlton .

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Osim što su se oprostili od bake njenog supruga, vojvode od Kembridža su se preselili iz Kensingtona u Vindzor, što je uticalo i na zdravlje princeze Kejt. Britanska štampa prenosi da se zdravlje supruge princa Vilijama pogoršalo, što je i sama morala da potvrdi. Prema Hello Magazinu, Kejt Midlton je priznala da je zbog nedavnih događaja pati od nesanice .

Kejt Midlton se ne žali na nedostatak obaveza, pa joj nesanica može biti pravi problem.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Pored toga, posledice ovakvog stanja vrlo često uključuju: promene raspoloženja, smanjenje imuniteta, kao i probleme sa pamćenjem, fokusom i koncentracijom . Najbolji i ujedno najjednostavniji načini borbe protiv nesanice su povećanje fizičke i kognitivne aktivnosti, eliminisanje mentalnog stresa i izbegavanje sukoba.

(Kurir.rs / NajŽena)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track