KO BI REKAO DA JE MOGAO DA PREVARI OVAKVU ŽENU: Za slavnom glumicom muškarci REŽU VENE, a muž joj IZA LEĐA napravio DETE drugoj!
Foto: Printskrin/Instagram

ONA JE PRELEPA, A ON JE VARAO

KO BI REKAO DA JE MOGAO DA PREVARI OVAKVU ŽENU: Za slavnom glumicom muškarci REŽU VENE, a muž joj IZA LEĐA napravio DETE drugoj!

Pop kultura -

Glumica Salma Hajek poznata je po svojim raskošnim atributima, koje i te kako voli da ističe sa vremena na vreme. U tom maniru se sada pojavila na reviji nedelje mode u Parizu.

Naime, našla se u dekoltiranom izdanju, koji je u prvi plan stavljao njene bujne grudi, a društvo joj je pravio suprug Fransoa-Anri Pino (60) koji je nije puštao.

Selma Hajek
foto: pierresnaps / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pino je vlasnik kompanije Kering, koja poseduje luksuzne brendove kao što su Guči, Aleksander Mekvin, Balensijaga i Sen Loran, a njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 54 milijarde dolara.

Par se stoga često može videti na modnim događajima, a Pino prati svoju suprugu na filmskim festivalima. Salma je počela da se viđa sa Fransoa-Anrijem Pinoom 2006. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji devojčice Valentine Palome.

Selma Hajek
foto: pierresnaps / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ubrzo nakon toga potvrdili su veridbu i venčali se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a proslava je održana i u Veneciji. Njihovu veliku ljubav nije pokolebala ni tužba manekenke Linde Evanđeliste koju je podnela protiv Fransoa 2011. godine i tvrdila da on nije želeo da oda priznanje sina kojeg je sa njom navodno dobio 2006. tokom afere koja je trajala nekoliko meseci.

On je demantovao ove navode, ali se na kraju nagodio sa Lindom, a Salma nikada nije javno komentarisala situaciju. Kasnije je priznao da je bio dečakov otac i da je tražio od Linde da ga abortira. Fransoa je otac 21-godišnje Matilde i 24-godišnjeg Fransoa Juniora, koje je imao u prvom braku sa Dorote Leper.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja