TUŽNA ISPOVEST VESNE PEĆANAC O ISHRANI U NARODNOJ KUHINJI! Glumica potpuno otvorila dušu i progovorila o PROBLEMIMA: Gladovala sam
Foto: Printscreen

Bila je iskrena

TUŽNA ISPOVEST VESNE PEĆANAC O ISHRANI U NARODNOJ KUHINJI! Glumica potpuno otvorila dušu i progovorila o PROBLEMIMA: Gladovala sam

Pop kultura -

Glumica Vesna Pećanac, koja je poznata po svojim ulogama u "Otpisanima", "Drugoj Žikinoj dinastiji", "Smrti gospodina Goluže", hrani se u nardonoj kuhinji, u Nemanjinoj ulici, a sad je otvorila dušu za "Oko magazin" i progovorila o svom teškom životu i otkrila kad su počele njene patnje.

Vesna Pećanac
foto: Printscreen

- Imala sam problema, neke sam rešavala, ali nisam uspevala da rešim sve. Gladovala sam. Odlično je gladovati, to je mnogo dobra stvar. Jedeš manje, ali dugo žvaćeš - kazala je na početku glumica Vesna Pećanac.

Vesna Pećanac
foto: Nebojša Mandić

- Još 2006. godine u Zemunu nisam imala struje, vode, prokišnjavalo je sve. Bila sam u depresiji zbog smrti oca, majke i muža. Kad sam došla u kuhinju dešavalo se svašta. Da ne stignem da uzmem za decu i sebe hranu, pa da zaposleni neće da mi daju. Jednostavno neće, žena koja radi u kuhinji mi ne da, ja odem iza, na kraju radnog vremena, ona mi kaže: "Ne može". Nisam mogla da verujem kad sam to doživela - dodaje glumica.

- Ovo što je mene snašlo može svima da se desi. Takva su vremena i idu takva vremena da svima ovo može da se desi. Treba ići napred, naći svoj pravac - zaključuje Vesna Pećanac.

(Kurir.rs/Oko Magazin)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track