Najnovije vesti

OVO JE BIVŠI MUŽ GORICE NEŠOVIĆ: Znate ga sa televizije, sa njim je dobila sina Marka, a ovako je govorila o braku i ALIMENTACIJI
Foto: Printscreen/Youtube/RTS

veliki šok

OVO JE BIVŠI MUŽ GORICE NEŠOVIĆ: Znate ga sa televizije, sa njim je dobila sina Marka, a ovako je govorila o braku i ALIMENTACIJI

Pop kultura

Javnost u Srbiji je ostala zatečena tužnim vestima o preranom odlasku novinarke, kolumnistkinje i radio-voditeljke Gorice Nešović. Imala je samo 59. godina, a mnogi će je pamtiti po emisijama sa Draganom Ilićem i kolumnama koje su pogađele pravo u metu.

Gorica je 10 godina bila u braku sa biznismenom Slobodanom Nešovićem Lokom, koga mnogi prepoznaju po emisiji "Četiri i po muškarca".

Posle razvoda, nastavila je da živi sa njihovim sinom Markom, suočavajući se sa epitetima "samohrana majka" i "raspuštenica", o čemu je svojevremeno pisala na svom blogu.

- Kad sam se razvela, upala sam u status „samohrane majke“. Kako to glupo zvuči, kao – hrani se sama. Ima i gora varijanta – raspuštenica. Raspuštena, radi šta hoće. Ponižavajuće ‒ istakla je, konstatujući da se za muškarce koji žive sami sa decom uglavnom kaže samohrani roditelji, dok žena koja je u istom položaju izaziva sažaljenje: „Šta će, jadna, sama“.

Gorica Nešović
foto: Printscreen/Youtube/RTS

- Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju - nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi - pričala je, napominjući da je srećna što je sama mogla da odlučuje o svojoj sudbini i ne zavisi ni od koga.

Iako se nikada nije javno požalila na bivšeg muža, koji se kasnije ponovo oženio i zasnovao drugu porodicu, na osnovu ovih reči omiljene radio-voditeljke mnogi su zaključili da je sina sama izdržavala, piše Story.rs.

Gorica Nešović
foto: Stefan Jokić

- Alimentacija, kakva ružna reč. Asocira na nešto mučno, nemoguće, na bol u stomaku, na nepravdu, na sistem koji ne funkcioniše. Više zvuči kao bolest, nego kao pravda za decu. Alimentacija kao demencija - napisala je uz opasku. - Da se razumemo, ne duguju oni te pare svojim bivšim ženama, već svojoj, zauvek, deci.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Komemoracija Dejanu Mijaču, uvodna reč Vide Ognjenović
01:04

Komemoracija Dejanu Mijaču, uvodna reč Vide Ognjenović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja