PRIJATELJICA JOJ DONIRALA BUBREG, A ONA NI DA JE POMENE: Svi su ZGROŽENI potezom pevačice, a njeno OPRAVDANJE je SKANDALOZNO!
Foto: PrintScreen

JEZIVO

PRIJATELJICA JOJ DONIRALA BUBREG, A ONA NI DA JE POMENE: Svi su ZGROŽENI potezom pevačice, a njeno OPRAVDANJE je SKANDALOZNO!

Pop kultura -

U dokumentarcu o životu pevačice i glumice Selene Gomez "Selena Gomez: My Mind and Me" ne pominje se jedna važna osoba - devojka koja joj je donirala bubreg i spasla život.

Pomenuti dokumentarac prikazuje poslednjih šest godina života Selene Gomez, kao i njenu borbu sa lupusom, autoimunom bolešću koja uzrokuje da prirodna imunološka obrana tela napada zdravo tkivo.

Selena Gomez
foto: Craig Blankenhorn/Hulu / Hollywood Archive / Profimedia

Zbog lupusa je Selena Gomez 2017. imala transplantaciju bubrega, borila se sa depresijom i bipolarnim poremećajem. Humani gest njene bivše prijateljice i koleginice Franče Rajze zadivio je mnoge, a pevačica ju je godinama nazivala sestrom.

Međutim, u filmu nema ni reči o Franči. A Selena je kao jedinu pravu prijateljicu u intervjuu za američki magazin Rolling Stone navela Tejlor Svift.

"Nikada se nisam uklapala u kul grupu slavnih devojaka. Moja jedina prijateljica u toj industriji je zapravo samo Tejlor", rekla je Selena, koja je zatim pričala o borbi sa bolešću i transplantaciji, bez pominjanja Franče.

Selena Gomez, Fransija Raisa
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Izneverena prijateljica podelila je izjavu Selene Gomez o Tejlor Svift uz komentar: "Zanimljivo", a zatim ju je otpratila sa Instagrama.

Selena je zatim objavila video na TikToku u kojem govori o tom potezu i kaže: "Žao mi je što nisam spomenula baš sve osobe koje poznajem", čime je još više razljutila javnost.

Franča je letos pričala koliko joj je doniranje bubrega promenilo život: "Budući da imam jedan bubreg koji funkcioniše i on deluje kao filter za moje telo, moram da pazim šta jedem i ne mogu da unosim mnogo proteina. Dosta jedem, ali moram dosta i da žvaćem hranu što mi otežava ishranu i ne mogu da se ugojim".

Rajsa je zamerala Seleni što se nakon operacije vratila alkoholu. Šta god da se desilo među njima, potez Selene Gomez negativno je iznenadio mnoge.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:19

AKO POJEDETE OTROVNE GLJIVE, ZA 5 SATI STE U OZBILJNOM PROBLEMU: Krvarite na sve strane, potom popušta bubreg I ONDA SE DEŠAVA OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track