SVE OČI U KATARU BILE UPRTE U ISTETOVIRANU LEPOTICU: Bodrila je POSEBNOG MUŠKARCA, a svi se sećaju njihovog EKSPLICITNOG SNIMKA
Foto: COLORSPORT / Sipa Press / Profimedia

UKRALA PAŽNJU

SVE OČI U KATARU BILE UPRTE U ISTETOVIRANU LEPOTICU: Bodrila je POSEBNOG MUŠKARCA, a svi se sećaju njihovog EKSPLICITNOG SNIMKA

Pop kultura -

U toku je grupna faza Svetskog prvenstva u fudbalu, a osim utkamica koje su u fokusu, često pažnju javnosti "ukradu" i prelepe žene koje su obeležile ovaj Mundijal.

Među njima se našla i Zoe Kristofoli, devojka reprezentativca Francuske, Tea Ernandeza.

Francuska je ubedljivo pobedila Australiju rezultatom 4-1, iako je Australija bila prva koja je stigla do vođstva, i to u devetom minutu.

Zoe Kristofoli
foto: COLORSPORT / Sipa Press / Profimedia

Verni navijači su s tribina pratili svoje favorite, a među masom su fotografi uslikali i jedno poznato žensko lice. Reč je o manekenki Zoe Kristofoli, devojci francuskog reprezentativca Tea Ernandeza, ujedno i igrača AC Milana.

26-godišnja suvlasnica salona za tetoviranje i influencerka koja na Instagramu broji milion pratilaca, godinu dana mlađeg Tea upoznala je putem zajedničkog prijatelja, a zajedno su na prvu večeru otišli 2020. godine. Nakon nekoliko meseci su i zvaničn postali par.

Inače, Ernandezu je ovo prvo Svetsko prvenstvo, a na terenu je veoma brzo na početku utakmice zamenio brata Lukasa Ernandeza, igrača Bajern Minhena, nakon što je pretrpeo rupturu prednjeg zglobnog ligamenta desnog kolena.

Inače, Teo i Lukas su bili saigrači u Atletiko Madridu, a putevi su im se razdvojili kada je Teo otišao u Real. Na leto 2019. godine i Lukas je napustio Madrid potpisavši ugovor s Bajernom.

Mlađi brat Teo i njegova izabranica Zoe zajedno su dobili dete u aprilu 2022. godine, a sudeći po fotografijama reč je o sinu koji je takođe s majkom bio na tribinama.

Iako sada izgleda kao da im u odnosu cvetaju ruže, nekada su mediji neprekidno pisali o njihovim raskidima i mirenjima, a najveći skandal bio je onaj na leto 2020. godine, kada su u javnost isplivale fotografije na kojima Zoe oralno zadovoljava svog partnera na palubi jahte.

Iako su mislili da su zaštićeni od pogleda i fotografa, sledeći dan su sporni snimci i fotografije veoma brzo ugledali svetlo dana.

Ali, i stariji brat Lukas se pre nekoliko godina našao u središtu bizarnog skandala. Naime, tada je gotovo završio u zatvoru nakon što je prekršio zabranu prilaska svojoj devojci, sada već i supruzi Ameliji Osi Ljorente nakon što je proglašen krivim za nasilje u porodici zbog jedne svađe 2017. godine.

Ipak, četiri meseca nakon izrečene kazne, par se venčao, otišao na medeni mesec na Bahame, a kada su se vratili u Madrid, zadržani su na aerodromu. Tada je sud zatražio da bude osuđen na godinu dana zatvora zbog kršenja zabrane približavanja.

Naravno, u zatvoru nije završio, a par je i dalje zajedno.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:26

KADA ĆE SRBIJA PRESTIĆI HRVATSKU U FUDBALU? Imamo više klubova u Evropi, Svetsko prvenstvo u Kataru VELIKA PREKRETNICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track