ŽENA NEBOJŠE DUGALIĆA JE TAKOĐE GLUMICA, ALI JE NIKO NE ZNA: Evo kako izgleda i zašto se krije od javnosti! Rodila mu PETORO DECE
Foto: Damir Dervišagić

SKLADAN PAR

ŽENA NEBOJŠE DUGALIĆA JE TAKOĐE GLUMICA, ALI JE NIKO NE ZNA: Evo kako izgleda i zašto se krije od javnosti! Rodila mu PETORO DECE

Pop kultura -

Bračni par Dugalić jedan je od najskladnijih na našoj sceni. Iako glumac rado govori za medije o poslovnim izazovima i uspesima, ipak svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Mediji redovno izveštavaju javnost o Dugalićevim uspesima, dok njegovu suprugu, iako je takođe glumica, nemamo prilike često da vidimo. Prilike da se Dragana Dugalić vidi u javnosti veoma su retke, a kada do toga dođe, komentari na njen račun gotovo uvek su u superlativu i nema ko se ne divi energiji kojom ovaj par zrači.

Više od dvadeset godina dugu bračnu zajednicu upotpunilo je čak petoro dece - Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina.

Kako bi se u potpunosti posvetila svojoj porodici i odgoju dece, supruga Nebojše Dugalića, koja je i sama studirala glumu, odlučila je da karijeru ostavi po strani i nesebičnu podršku pruži uspešnom glumcu, dok Nebojša neretko ističe da je porodica njegov najčvršći oslonac, a supruga najveći kritičar.

- Moja supruga je koleginica, a ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može da se uradi. Uglavnom joj se dopada sve što sam snimio u poslednje vreme, na primer "Državni službenik" ili "Žigosani u reketu". Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi - ispričao je svojevremeno i otkrio u kom pravcu oni usmeravaju decu:

- Nedavno mi je supruga rekla za našu najmlađu ćerku da je rođena glumica i da će to sigurno biti, a ja ću dati sve od sebe da tako ne bude. Naravno, važno mi je da se bave onim što ih zanima, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Posvećeni su muzici, svi ponešto sviraju.Imati petoro dece teško je samo u početku, dok su još mali i u potpunosti zavise od vas. Ali, čim počnu sami da se igraju, i kada krenu u školu, mnogo je lakše - ispričao je svojevremeno glumac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:05

NAŠ GLUMAC PROMENIO LIČNI OPIS! Za vreme izolacije uradio OVO, pa postao NEPREPOZNATLJIV! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track