EVO KAKO JE VATRENA LARISA RIKELME PROSLAVILA POBEDU BRAZILA: Kraljica navijačica pokazala kako se to RADI, mnogi ostali bez DAHA!
Foto: Profimedia

zanosna

EVO KAKO JE VATRENA LARISA RIKELME PROSLAVILA POBEDU BRAZILA: Kraljica navijačica pokazala kako se to RADI, mnogi ostali bez DAHA!

Pop kultura -

Larisa Rikelme (37) je zgodna Paragvajka koja je bila zvezda Svetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoj Africi.

Atraktivna Larisa postala je planetarno popularna zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobilni telefon.

Larisa Rikelme
foto: Profimedia

Često se pojavljivala u prenosima utakmica, a kada nije imala kartu za ulazak na tribine, fotoreporteri su je nalazili u fan zonama.

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svetsko prvenstvo, a iako se njena reprezentacija oprostila od takimčenja u četvrtfinalu, Larisa se ipak fotografisala za Plejboj.

Larisa Rikelme
foto: Profimedia

Zbog velike popularnosti koju je stekla na Mundijalu poslovne ponude samo su se gomilale. Postala je model, glumica, blogerka, a čak se i oprobala i u argentinskoj verziji Plesa sa zvezdama i stigla do finala.

Reklamira kupaće kostime, donje rublje i proizvode za kozmetiku, a mnogi su fascinirani da i nakon 12 godina izgleda fantastično, ali ne i tako prepoznatljivo.

Larisa Rikelme
foto: Printscreen/Instagram

Što se tiče Svetskog prvenstva u Kataru, ona navija za Brazil, ali od kuće, ovog puta nije na tribinama, ali to ne znači da nije oduševila 1.800.000 pratilaca na Instagramu.

- Slavimo pobedu - napisala je između ostalog, a onda podelila i zanimljivu Instagram priču u kojo je proslavila gol Brazila protiv Švajcarske.

Larisa Rikelme, Brazil
foto: Printscreen/Instagram

Njena ljubav prema fudbalu je ogromna, a bila je u vezi sa argentinskim fudbalerom Džonatanom Fabroom (2011. - 2019.).

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:43

KATAR PUN KONTROVERZI! Fudbalski sudija o nesuglasicama FIFA: Najveći sponzor je zabranjen za konzumaciju i odluka o LGBT traci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track