ŽENE SRPSKIH FUDBALERA OČARALE KATAR: Ove lepotice BODRE svoje muškarce s TRIBINA, a izabranica OVOG IGRAČA izgleda BRUTALNO!
Foto: Printskrin/Instagram, Ana Paunković, Ilustracija

UKRALE SRCE REPREZENTATIVCIMA

ŽENE SRPSKIH FUDBALERA OČARALE KATAR: Ove lepotice BODRE svoje muškarce s TRIBINA, a izabranica OVOG IGRAČA izgleda BRUTALNO!

Pop kultura -

Grupna faza takmičenja na Svetskom prvenstvu u fudbalu polako ulazi u završnicu, a prolazak srpske reprezentacije u osminu finala elitnog takmičenja i dalje je neizvesno.

I dok na tribinama i kraj malih ekrana navijači "grickaju nokte" i bodre naše fudbalere, zasigurno da im najviše znači podrška najmilijih, a pogotovo njihovih žena i devojaka. A ko su partnerke naših reprezentativaca? One su manekenke, pevačice, dizajnerke... i neretko su u žiži javnosti, iako se na listi nalazi i jedna koja ne voli medijsku pompu, te detalje o sebi "daje na kašičicu". Ipak, jedna stvar im je zajednička - sve su vrsne lepotice, na čiji izgled malo ko može da ostane imun.

Aleksandar i Kristina Mitrović

Mnogi smatraju da je lepa Kristina jedina uspela da smiri Aleksandra Mitrovića. Njih dvoje dugo su zajedno, a prošle godine su konačno i izgovorili sudbonosno da.

Zajedno imaju troje dece - Nađu, Luku i Anastasiju, a ovaj srpski fudbaler neretko govori o tome kako mu je porodica najbitnija.

Kristina je dve godine starija od fudbalera, a prvo dete su dobili 2016, kada je Mitrović imao 22 godine. Kristina je inače ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju...

I baš ona je, kako mnogi smatraju uspela da "ukroti" i "smiri" fudbalera koji je ranije bio veoma poznat po ispadima - od nervoze, šutiranja svega ispred, do nekih "ludih frizura" i autfita.

Sve je to sada deo prošlosti, a svojevremeno je i sam Mitrović pričao o tome kako je Kristinu upoznao preko zajedničkog prijatelja, odnosno njegovog saigrača, dok je Kristina potom izjavila kako je on pokušavao da je osvoji, a posle prvog sastanka ljubav je eksplodirala.

Ana i Predrag Rajković

Predrag Rajković je u skladnom braku s Anom Rajković već tri godine i velika joj je podrška u biznisu koji je početkom prošle godine pokrenula. Fudbaler je navodno rešio da joj ispuni san i pokloni joj poslovni prostor na čak tri sprata u centru prestonice vredan više od 250.000 evra.

- Kada je Ana osnovala brendove obuće i odeće nije ni slutila koliki će uspeh postići kako u našoj zemlji, tako i širom Balkana. Želela je da bude samostalna i da ne zavisi od finansija svog supruga i u tome je vrlo brzo i uspela. Iako već ima radnju u centru grada, kao i štand u jednom tržnom centru, već dugo mašta o velikom lokalu. Tu želju rešio je da joj ispuni suprug koji je pre nekoliko nedelja pronašao prostor na tri sprata u vrednosti od 250.000 evra - navodi izvor i otkriva da Rajković ne žali novac kako bi supruzi koja mu je rodila dva sina ispunio najveću želju.

Nemanja i Kristina Maksimović

Sportska novinarka i supruga reprezentativca Nemanje Maksimovića, Kristina Maksimović, definitivno je među najbolje obučenim ženama fudbalera u Kataru.

Srpska lepotica na svom Instagram profilu do sada je postavila nekoliko fotografija iz sunčane Dohe. Svakom se pohvalila stylish outfitom koji upisujemo na listu dobrih kombinacija za lepše vreme, na koje ćemo morati malo da pričekamo.

Kristina je pozirala kraj mora u prelepoj žutoj haljini lepršavog kroja. Maksi haljinu koja donosi leto u naš tmurni novembar, Kristina je stilizovala Louis Vuitton kaišem.

Drugi autfit supruge fudbalera je glamurozniji i smeliji, Kristina je nosila predimenzionirani blejzer sa zanimljivim, nežnim detaljima, uz Chanel patike i belu torbu.

Pre toga je ponela i prugastu haljinu na jedno rame sa volanom. Koliko je ovo izdanje ženstveno, govori i način na koji ga Kristina nosi , uz bujne lokne i svedenu šminku.

Dušan Vlahović i italijanska Megan Foks

Vlahovića su dugo spajali sa brojnim poznatim damama, poput Sare Jo, Elene Kitić i drugih, ali izgleda da ništa od toga nije bila istina. Kako pišu italijanski mediji, Vlahoviću je srce ukrala lepa misica koju još zovu dvojnicom Megan Foks, a lepotica i fudbaler zajedno su proslavili rođendan što ih je zbližilo.

Srbija, trening, Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović
foto: @starsport

Inače, lepa Karolina nakon što je postala Miss Italije, titulu je posvetila majci koja je 2018. godine izgubila bitku sa rakom. Ovu lepoticu samo na Instagramu prati preko 437 hiljada ljudi, a ispod svake objave može se pročitati mnoštvo komplimenata na račun njenog izgleda koji, malo je reći da obara s nogu.

Strastvena navijačica "Juventusa", za koji Vlahović igra, osim što radi kao model, prezenterka je sportskih video snimaka na društvenim mrežama, te redovno objavljuje intervjue sa poznatim fudbalerima iz Italije.

Stramare i Vlahović su navodno započeli vezu odmah nakon što je raskinuo vezu sa Mariasole Polio, još jednom poznatom italijanskom influenserkom.

Sofija Milošević i Luka Jović

Sofija i Luka važe za jedan od najlepših parova na domaćoj sceni. Manekenka i modna dizajnerka sa Lukom ima dvoje dece - dvogodišnjeg Alekseja i Teodora, koji još nema godinu dana.

Oni uskoro pripremaju i svadbu, a čini se da je par spreman i za treće dete, ako je suditi po nekim komentarima. Inače, Sofija je i otputovala u Katar sa mališanima kako bi bodrili njihovog oca, što ne sumnjamo da Luki mnogo znači.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

Sofija Milošević napravila haos u Kataru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track