LICE MU SE TOPI, NIKO GA NE PREPOZNAJE: Ozloglašeni član žirija ČUVENOG TAKMIČENJA šokirao izgledom! Svi pitaju ŠTA MU SE DESILO
Foto: AP/Charles Sykes, Twitter/Xx17965797N

DANAK ESTETSKIM INTERVENCIJAMA

LICE MU SE TOPI, NIKO GA NE PREPOZNAJE: Ozloglašeni član žirija ČUVENOG TAKMIČENJA šokirao izgledom! Svi pitaju ŠTA MU SE DESILO

Pop kultura -

Britanski voditelj, producent i preduzetnik, Sajmon Kauel šokirao je svoje obožavatelje izgledom svog lica. Naime, na zvaničnom Tviteru britanskog izdanja "X Faktora" objavljen je video u kojem Kauel poziva ljude da se prijave na audiciju za novu sezonu šoua, ali fokus je ostao na njegovom licu.

U komentarima na Tviteru ljudi su istakli kako je njegov izgled zabrinjavajuć, da je preterao s botoksom ili estetskim operacijama i da je neprepoznatljiv.

"Ne komentarišem tuđi izgled, ali izgleda da se njemu lice topi", napisao je jedan korisnik Tvitera, a drugi se nadovezao s komentarom: "Čini se da je neko zaboravio da isključi Snapchat filtere".

"Izgleda plastično, fejk, nosi li on to masku", pitao se jedan korisnik Tvitera. "Gde su mu nestala ramena i ima tako tanak vrat", primetio je drugi.

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

"Ljudi, morate da prestanete da ubrizgavate to s*anje u lice", naglasio je jedan korisnik. "Bože sveti, jedva sam ga prepoznao", samo je još jedan od negativnih komentara.

Inače, Kauel nema problema s tim da govori o estetskim korekcijama i priznao je još kako je 2016. godine počeo s tretmanima jer je želeo da izgleda mlađe. Izjavio je svojevremeno i kako je jednom toliko preterao s botoksom da se njegov sin prepao, pa je obećao da ga više neće koristiti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

Dara Bubamara odradila celo lice za snimak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track