ŠEICI ŽELE DA PRIJAVE VRELU HRVATSKU NAVIJAČICU? Oglasio se KATARSKI BIZNISMEN i otkrio šta se krije iza fotke koja je obišla svet
Foto: Instagram

SLIKA IPAK NE GOVORI TAKO

ŠEICI ŽELE DA PRIJAVE VRELU HRVATSKU NAVIJAČICU? Oglasio se KATARSKI BIZNISMEN i otkrio šta se krije iza fotke koja je obišla svet

Pop kultura -

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol i dalje pravi pometnju u Kataru golišavim autfitima, a fotografije s tribina na utakmici Hrvatske i Belgije obišle su svet.

Naime, Ivana se na stadionu pojavila u grudnjaku i helankama s motivima hrvatske zastave, a svoje bujno poprsje jedva je obuzdala. Koliko je zavodljivo i izazovno izgledala, govori reakcija arapskih šeika o kojoj bruje društvene mreže.

Trenutak kada se navijačica spušta niz stepenice stadiona u Dohi zabeležile su kamere, ali isto tako i šok i radost na licima arapskih šeika koji su sedeli na tribinama. Kada su primetili da pored njih prolazi raskošna i razgolićena Knol šeici su zaboravili na tradiciju, pa su se uhvatili mobilnog telefona kako bi je snimili.

Fotografija je ubrzo osvanula na Fejsbuku, a momentalno su usledili duhoviti komentari na račun šeika. "Idem da gledam fudbal, kaže supruzi", "Ovo mu je poslednja fotografija pre razvoda"...

Ubrzo se na Tviteru oglasio Muhamed Hasan Al Jefairi, istaknuti katarski preduzetnik, koji tvrdi da je jedan od muškaraca s fotografije snimio Knol jer mu se nije svidelo ono što je nosila.

"Za vašu informaciju, fotografisali su je ne zato što im se ona sviđa, već zato što im se ne sviđa način na koji je odevena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. Ovo će vam potvrditi svako iz Katara. Verovatno žele da je prijave", poručio je, a korisnici su ga ismejali.

"Njegov izraz lica to ne govori", "Ja sam iz Katara i ovde muškarci nisu bez greha", "Jako loše opravdanje", samo su neki od komentara koji su se našli ispod pomenutog tvita.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

Đurović i Bjelinić detaljno analizirali predstojeći Mundijal OVO SU PROGNOZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track