IVANA DUDIĆ GOLA NA NJIVI RASPAMETILA SVE: Nikad vrelija fotka mlade glumice napravila HAOS na mrežama, od prizora zastaje DAH!
Foto: Printskrin/Instagram

Lepote srbije

IVANA DUDIĆ GOLA NA NJIVI RASPAMETILA SVE: Nikad vrelija fotka mlade glumice napravila HAOS na mrežama, od prizora zastaje DAH!

Pop kultura -

Ivana Dudić pozirala je gola na njivi i te fotogarafije podelila na društvene mreže.

Glumica je, naime, za potrebe slikanja skinula beli sako i ostala samo u pantalonama dok je grudi prekrivala samo rukom.

Odmah su usledili komentari: "Ruka je višak", "jedeš li ti šta?", "Slika - sloboda u svakom smislu", "bravo lepoto"... su samo neki od komentara.

Za ove fotografije krivac je njen kolega glumac Vladimir Nićiforović. Dobra hemija sa seta serije "Od jutra do sutra" prenela se i na fotografije.

Inače, Ivana koja je snimala intimne scene sa kolegom Milošem Đurovićem u seriji "Crveni mesec", otkrila je da li joj je bilo neprijatno u tim trenucima.

- "Crveni mesec" kada sam snimala, snimala sam sa svojim kolegom sa klase Milošem Đurovićem sa kojim sam imala takav lav-hejt rilejšnšip privatno gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnuintimnu scenu i punu strasti. Na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali - rekla je glumica gostujući na Kurir televizije.

Ivana Dudić, Miloš djurovic, Crveni Mesec
foto: Printscreen Pink Tv

- Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja "hajde uhvati ga", "ajde, povuci je" i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strašno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano - istakla je Ivana.

Kurir.rs

Bonus video:

02:11

OVAKO IZGLEDA SNIMANJE EKSPLICITNIH SCENA! Ivana Dudić o kadrovima s*ksa s kolegom: Reditelj mi govori HAJDE, UHVATI GA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track