GLUMAC (75) OŽENIO 42 GODINE MLAĐU? Zovu ga PEDOFILOM, a prijatelji zabrinuti jer misle da je Sara sa njim samo jedne stvari! FOTO
Foto: Printskrin/Instagram

au

GLUMAC (75) OŽENIO 42 GODINE MLAĐU? Zovu ga PEDOFILOM, a prijatelji zabrinuti jer misle da je Sara sa njim samo jedne stvari! FOTO

Pop kultura -

Glumac Džejms Vuds je izazvao spekulacije da je oženio svoju mnogo mlađu partnerku Saru Miler, jer je nosio burmu na venčanom prstu tokom šetnje Los Anđelesom sa njom.

Džejms Vuds
foto: Profimedia

Glumac (75), čija je 33-godišnja partnerka Sara Miler prošle godine viđena kako nosi verenički prsten sa dijamantom, viđen je sa burmom, dok je Sara spretno skrivala levu ruku.

Holivudska zvezda nosila je crnu košulju, farmerke, patike i kožnu jaknu dok je šetao sa svojom ljubavlju, a dodatak je bio i crni kačket.

Sara je nosila crnu duksericu, helanke i crvenu vunenu kapu, sa pletenicama.

Džejms Vuds
foto: Profimedia

On je u svojoj bogatoj karijeri ostvario uloge u poznatim filmskim naslovima poput "Bilo jednom u Americi","Kum", "John Q", "Salvador", "Kazino" i mnogim drugim, ali novinske stupce često su popunjavale njegove ljubavne priče sa znatno mlađim damama.

Glumac je tako bio u vezi s Kristen Boges i službeno su se kao par pojavili na premijeri njegovog filma "White House Down" krajem jula 2013. na crvenom tepihu, kada je on imao 66, a ona samo 20 godina. Razlika u godinama od 46 godina dospela je na naslovnice, pogotovo jer je Džejms i pre toga izlazio s mnogo mlađom ženom.

Od 2006. do 2013. godine ljubio je Ešli Medison koja je imala samo 19 godina kada su započeli vezu, a Vuds je imao 58 godina. Tada je javnost i njegova okolina bila dosta iznenađena njegovim odabirom i javile su se i sumnje kako je Vuds pedofil.

U osmoj deceniji glumac je opet zaljubljen u devojku znatno mlađu od sebe. U vezi je s 42 godine mlađom Sarom Miler s kojom se verio, a kako se vidi na slikama gore i navodno venčao. Njegovi prijatelji su zabrinuti jer sumnjaju kako Sara s Vudsom nije iz romantičnih pobuda već želi da joj slavni glumac prepiše bogatstvo.

Džejms Vuds
foto: Profimedia

Glumac je na to pristao i ne obazire se na upozorenja svojih prijatelja poput Šeron Stoun koja mu je u komentaru na Tviteru ispod jedne fotografije sa Sarom napisala: Stvarno je voliš? Hej, šta se događa?

Džejms Vuds
foto: Profimedia

Vuds je odgovorio kako voli Saru i da je jako zaljubljen u nju i da je ona isto iz Pensilvanije kao i Šeron.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

BURNO U EMISIJI PUSTI BRIGU! Glumac hteo da napusti emisiju, kada mu je Suzana Petričević postavila OVO PITANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track