VRELU HRVATICU UDALJILI SA STADIONA PRE UTAKMICE SA BRAZILOM?! Isplivao snimak gde se S*KSI navijačica objašnjava sa njim! (VIDEO)
Foto: Instagram

VRELU HRVATICU UDALJILI SA STADIONA PRE UTAKMICE SA BRAZILOM?! Isplivao snimak gde se S*KSI navijačica objašnjava sa njim! (VIDEO)

Pop kultura -

Jedna od glavnih zvezda na aktuelnom Svetskom prvenstvu u fudbalu svakako je hrvatska manekenka Ivana Knol.

Ivana Knol
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Vrela Hrvatica proglašena je najzgodnijom navijačicom u Kataru, a o njoj već nedeljama bruje svetski mediji. Ogromnu pažnju privlači modnim kombinacijama sa motivima hrvatske zastave i nema ko nije prokomentarisao njen seksipil.

Međutim, posle pobede Hrvatske nad Brazilom, o kojoj su pisali skoro svi svetski mediji, pojavio se snimak na kom se tvrdi da je Ivana udaljena sa stadiona pre početka utakmice.

Naime, na snimku se vidi kako se ona nešto objašnjava sa obezbeđenjem na stadionu, da bi joj on zatim pokazao rukom nagore, ona kreće stepenicama i tu se snimak završava. Ispod posta su usledili brojni komentari, ali svi su bili u duhu šale, odnosno "ok, vi ste nju udaljili, ali smo i mi udaljili Brazil sa daljeg takmičenja".

Ivana Knol
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, kada se pogleda njen Instagram stori, jasno se vidi da je Ivana pratila utakmicu, pa ostaje nejasno da li su je zamolili da se pomeri sa tog dela stadiona ili je jednostavno član obezbeđenja iskoristio priliku da popriča sa seks bombom, a možda je u pitanju i neki nesporazum.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track