IŠLA SAM NA TERAPIJE PET PUTA DNEVNO: Adel nasred koncerta otvorila dušu, pa otkrila publici šta je prolazila ZBOG RAZVODA!
Foto: Profimedia

UKAZALA NA VAŽNOST MENTALNOG ZDRAVLJA

IŠLA SAM NA TERAPIJE PET PUTA DNEVNO: Adel nasred koncerta otvorila dušu, pa otkrila publici šta je prolazila ZBOG RAZVODA!

Mentalno zdravlje -

Adel je na svom poslednjem koncertu u Las Vegasu otvorila dušu pred obožavateljima i progovorila o svom mentalnom zdravlju. Pevačica je otkrila da ponovo razgovara s terapeutom prvi put nakon razvoda od bivšeg supruga Sajmona Konekija 2019. godine.

"Ponovo sam krenula na terapiju jer nekoliko godina nisam išla. Morala sam da počnem. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali prestala sam da se smatram odgovornom za sopstveno ponašanje i stvari koje sam rekla", priznala je.

Britanska muzička diva je svojim obožavateljima otkrila da joj je terapija potrebna kako bi mogla da da najbolje od sebe na budućim nastupima i dodala je kako sada namerava da radi na sebi svake nedelje.

"Moja terapija ove nedelje bila je baš zanimljiva. Bila je upravo o ovim mojim koncertima. Uvek postanem jako emotivna. Volim da stvaram muziku, ali postoji nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom", bila je iskrena Adel.

Podsetimo, nakon višestrukog odlaganja Adel je u novembru započela ciklus nastupa pod nazivom "Vikendi s Adel" u hotelu Caesars Palace u Las Vegasu, koji će trajati do marta. Nedavno je održala koncert koji je doslovno bio prepun čarolije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:05

NEVEROVATNO! Zorana Pavić za četiri meseca smršala 20 kilograma, evo i kako (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track