GLUMAC IZ KULTNE SERIJE BIO NA ODVIKAVANJU OD S*KSA: Varao BIVŠU, a sad se ne odvaja od 33 godine MLAĐE devojke (FOTO)
Foto: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PROŠETALI CRVENIM TEPIHOM

GLUMAC IZ KULTNE SERIJE BIO NA ODVIKAVANJU OD S*KSA: Varao BIVŠU, a sad se ne odvaja od 33 godine MLAĐE devojke (FOTO)

Pop kultura -

Američki glumac i zvezda kultne serije "Dosije X" Dejvid Duhovni, pojavio se na premijeri svog novog filma "You People" u Los Anđelesu, na kojoj ga je pratila njegova 33 godine mlađa devojka, Monika Pendlberi.

62-godišnji Dejvid i 29-godišnja Monika držali su se za ruke na crvenom tepihu dok su pozirali fotografima, u usklađenim odevnim kombinacijama. On je za tu priliku odabrao tamne pantalone, majicu i sako, a ona je dodatne poglede privlačila u odelu i čipkastom topiću koji je nosila ispod njega.

Dejvid Duhovni, Monika Pendlberi
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Duhovni i Pendlberi su zajedno od 2017. godine nakon što su se upoznali u jednoj prodavnici čiji je vlasnik Dejvidov prijatelj Kalil Rafati, a u kojoj je Monika radila.

Profimedia, Dejvid Duhovni
foto: Profimedia

Dejvid je prethodno bio u braku s 56-godišnjom glumicom Teom Leoni, koji je trajao od 1997. do 2014. godine. Razišli su se prvi put 2008. godine, kada se glumac prijavio u rehabilitacijski centar za lečenje zavisnosti od seksa. Nakon pomirenja 2011, ponovo su se razišli, a razvod je finalizovan 2014. godine. Par ima 23-godišnju ćerku Vest i 20-godišnjeg sina Kajda.

Dejvid Duhovni
foto: Profimedia

Glumac je svetsku slavu stekao u kultnoj seriji "Dosije X", u kojoj je igrao glavnu ulogu zajedno s Džilijan Aderson, a od tih vremena je prošlo već gotovo 30 godina. Glumi se vratio prošle godine, nakon što je pre pet godina odlučio da uzme pauzu i da se posveti pisanju i pevanju. Osim u "Dosijeu X", veliki uspeh je postigao i u seriji "Kalifornikacija" kao Henk Mudi.

Dejvid Duhovni
foto: AP/Amy Harris

Uz uspešni poslovni, imao je poprilično buran privatni život. 2008. godine priznao je da se prijavio u rehabilitacijski centar zbog zavisnosti od seksa, a iste godine je njegov portparol objavio kako se nekoliko meseci ranije rastao od supruge Tee. Mediji su često nagađali kako je često varao suprugu, ali nikada nisu postojali čvrsti dokazi za to. S Teom je i danas u dobrim odnosima zbog dece.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

GLUMAC PLANUO NA PITANJE VODITELJKE! Kako je to izgledalo saznajte u emisiji Pusti brigu sutra u 13h NE PROPUSTITE DOBRU ZABAVU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track