Najnovije vesti

CEO SVET SE SMEJE RONALDOVOJ ŽENI! Ne zna engleski pa je jedva čekala da POBEGNE sa bine: Georgini minut trajao kao VEČNOST!
Foto: Printscreen

VIDEO

CEO SVET SE SMEJE RONALDOVOJ ŽENI! Ne zna engleski pa je jedva čekala da POBEGNE sa bine: Georgini minut trajao kao VEČNOST!

Pop kultura

Georgina Rodrigez (28) bila je gošća na ceremoniji dodele nagrada u Saudijskoj Arabiji, a korisnici interneta su je ismevali pošto su je čuli kako govori engleski.

Partnerka Kristijana Ronalda (37) gostovala je na dodeli 'Joy Awards', a osim što ju je iznenadila svojim autfitom, javnost je ostala šokirana i njenim govorom.

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen

Georginu je voditeljka kratko intervjuisala na sceni, a fudbalerova žena je bila zbunjena tokom tih minut i po i videlo se da je bila veoma nervozna. Na pitanja je morala da odgovara na engleskom, a izgleda da se nije baš snašla, pa je njen govor ubrzo postao predmet podsmeha na društvenim mrežama.

- Veoma sam srećna, moja porodica i ja smo veoma srećni zbog naklonosti ljudi i ljubavi svih vas. Hvala vam puno - rekla je Georgina i dodala da 'mora da ide', ali ju je voditeljka zaustavila da joj postavi još nekoliko pitanja. Georgina je tada morala da objasni čiju je haljinu nosila i kakav je njen život u Rijadu.

Slušajući intervju, teško je razumeti šta je htela da kaže, a društvene mreže su bile preplavljene negativnim komentarima.

- Ja kada prvi put govorim engleski na času; Spanglish; Ljudi, ne propuštajte časove engleskog; Organizator je trebalo da angažuje prevodioca - pisali su.

Drugi su stali u njenu odbranu i opisali njen govor kao umiljat.

- Ona je divna, verovatno je veoma nervozna i ne zna mnogo engleski; Bar se potrudila - komentarisali su neki.

Georgina je za ovo veče odabrala posebnu modnu kombinaciju, a iako je nosila haljinu bez bretela, stavila je maramu oko glave i ramena kako bi bila u skladu sa kodeksom oblačenja Saudijske Arabije, a nosila je i rukavice do laktova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Vatrogasac Đorđe koji je uzeo Ronaldovu traku
00:16

Vatrogasac Đorđe koji je uzeo Ronaldovu traku

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja