RONALDOVA GEORGINA ŠETA TORBICU OD 100.000 EVRA NA UTAKMICI Fanovi je urnisali na mrežama, nisu je ŠTEDELI: Bolje nauči engleski
Foto: Mohammed Saad / AFP / Profimedia

opasna

RONALDOVA GEORGINA ŠETA TORBICU OD 100.000 EVRA NA UTAKMICI Fanovi je urnisali na mrežama, nisu je ŠTEDELI: Bolje nauči engleski

Pop kultura -

Georgina Rodrigez (28) privlači pažnju svojim izgledom i garderobom gde god da se pojavi, a to se posebno viidi otkad se preselila u Saudijsku Arabiju gde njen dečko fudbaler Kristijano Ronaldo trenutno igra.

Georgina Rodrigez
foto: Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia

Mnogi smatraju da njen način odevanja nije u skladu sa zakonima u državi u kojoj živi, ali kako se čini, ona se ne obazire na to.

Pre nekoliko dana Georgina se na utakmici Al Nasra, za koji igra Kristijano pojavila u ležernom izdanju. Na sebi je imala farmerice, dres i štikle. Ipak, najviše pažnje je privukla njena torbica brenda Birkin, čiji model košta gotovo 100.000 evra.

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen/Instagram

Ronaldova izabranica se skupocenom kombinacijom pohvalila na društvenim mrežama, zbog čega je opet bila na meti kritika.

- Prestani da ljudima pokazuješ torbice i nakit. Idi uči engleski; Te torbice su preskupe, a ti ih imaš najmanje deset - pisali su joj pratioci kojima nije baš legla ova njena objava.

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Georgina je nedavno bila gošća na dodeli nagrada u Saudijskoj Arabiji, a korisnicima interneta postala je predmet ismejavanja nakon što su čuli kako priča na engleskom jeziku.

Georginu je voditeljka kratko intervjuisala na sceni, a fudbalerova žena je bila zbunjena tokom tih minut i po i videlo se da je bila veoma nervozna. Na pitanja je morala da odgovara na engleskom, a izgleda da se nije baš snašla, pa je njen govor ubrzo postao predmet podsmeha na društvenim mrežama.

- Veoma sam srećna, moja porodica i ja smo veoma srećni zbog naklonosti ljudi i ljubavi svih vas. Hvala vam puno - rekla je Georgina i dodala da 'mora da ide', ali ju je voditeljka zaustavila da joj postavi još nekoliko pitanja. Georgina je tada morala da objasni čiju je haljinu nosila i kakav je njen život u Rijadu.

Slušajući intervju, teško je razumeti šta je htela da kaže, a društvene mreže su bile preplavljene negativnim komentarima.

- Ja kada prvi put govorim engleski na času; Spanglish; Ljudi, ne propuštajte časove engleskog; Organizator je trebalo da angažuje prevodioca - pisali su.

Drugi su stali u njenu odbranu i opisali njen govor kao umiljat.

- Ona je divna, verovatno je veoma nervozna i ne zna mnogo engleski; Bar se potrudila - komentarisali su neki.

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen

Georgina je za ovo veče odabrala posebnu modnu kombinaciju, a iako je nosila haljinu bez bretela, stavila je maramu oko glave i ramena kako bi bila u skladu sa kodeksom oblačenja Saudijske Arabije, a nosila je i rukavice do laktova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

SNIMAK KOJI JE POGLEDALO NEKOLIKO MILIONA LJUDI, A KLIKNUĆETE I VI: Georgina navukla peraja i zaronila... (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track