SPAVA SA SESTROM SVOG KOLEGE IZ KLUBA? Svet šuška o novoj Pikeovoj prevari: Njegova ljubavnica je neverovatna LEPOTICA! (FOTO)
Foto: EPA

evo ko je ona!

SPAVA SA SESTROM SVOG KOLEGE IZ KLUBA? Svet šuška o novoj Pikeovoj prevari: Njegova ljubavnica je neverovatna LEPOTICA! (FOTO)

Pop kultura -

Prema vestima koje dolaze iz Španije, fudbaler Žerard Pike, koji trenutno vodi rat sa svojom bivšom patnerkom Šakirom, prevario je i svoju ljubavnicu Klaru.

Klara i Pike u vezi već izvesno vreme, a sada se zna i da je Pike varao Šakiru sa njom. Izgleda da se potvrđuje da ko jednom prevari, varaće ponovo, te je navodno Klaru sada zamenio svojom advokaticom Džulijom Puig, koja je i rođaka njegovog kolege iz Barselone.

Nakon što je novinar Žordi Martin objavio vest o ovoj prevari Džulija je zaključala svoj profil, ali nije to stigla d auradi pre nego što su se njene slike našle svuda po internetu, te sada znamo i kako ona izgleda.

Klare izrazito liči na Šakiru, a izgleda da to definitivno jeste Pikeov tip, s obzirom da i Žulija izgleda jako slično osim što ima ravnu kosu smeđe boje.

Pike je nakon objave Žordija Martina objavio novu sliku sa Klarom, ali čini se da mu mediji nikako ne veruju, te se na mrežama mogu naći komentari koji postavljaju pitanje da li ga je Klara naterala na ovaj potez.

Sa druge strane, Žordi je poslao još jednu poruku Pikeu u kojoj nije uopšte bio blag.

- Mislim da imaš kompleks niže vrednosti pored Šakire. Da se pored nje osećaš minijaturno. Tato ti treba devojčica od 23 godine. Nezreo si. Šakiri nije trebao niko da joj plati estetske korekcije, Klari si već platio usta, zar ne? Morao si da zaposliš Klaru u svoju firmu i da joj daš posao, koji niko ne razume šta je. Morao si da se žališ na Šakiru da bi uspeo kao preduzetnik. Bio si, jesi i uvek ćeš ostati mediokrata.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track