RONALDO UPROPASTIO GEORGINI ROĐENDANSKU ŽURKU: Na fotkama ŠIROK OSMEH, ali je isplivao snimak šta se dešavalo IZA KULISA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

I BOGATI PLAČU

RONALDO UPROPASTIO GEORGINI ROĐENDANSKU ŽURKU: Na fotkama ŠIROK OSMEH, ali je isplivao snimak šta se dešavalo IZA KULISA (VIDEO)

Pop kultura -

Georgina Rodrigez proslavila je 29. rođendan u luksuznom restoranu u Rijadu, ali proslavu joj je pokvario njen verenik, slavni fudbaler Kristijano Ronaldo.

"Napunila sam 29 godina okružena ljudima i malim ljudima koje volim svim srcem. Neizmerno sam zahvalna Bogu na svemu. Hvala svima što ste odvojili malo vremena da mi čestitate i pošaljete toliko ljubavi", napisala je Georgina na Instagramu uz niz fotografija s rođendanske proslave.

Za ovu priliku Georgina je obukla pripijenu belu haljinu koja je naglašavala njene obline. Slavila je okružena porodicom i prijateljima, a strani mediji su preneli kako manekenka i fudbaler nisu ušli u restoran u isto vreme. Prva je stigla slavljenica s decom. Imala je ozbiljan izraz na licu, gunđajući pritom.

Potom je došao Ronaldo s prijateljima. To je očito zasmetalo Georgini jer je fudbaler bio u centru pažnje i svi su fotografisali njega, dok je ona pala u drugi plan. Brojni obožavatelji su čekali Kristijana, pa su ga nakon završetka proslave zasuli molbama za fotografisanje i autograme. Tada je manekenka još jednom bila u njegovoj senci.

Inače, Georgina se još nije pohvalila čime ju je obradovao verenik za rođendan, ali verovatno će to uskoro učiniti, kao i svaki put.

Podsetimo, Ronaldo i manekenka su u vezi od 2016. godine i imaju ćerke Alanu (5) i devetomesečnu Belu. Fudbaler je pomoću surogat majki dobio sina Kristijana Ronalda Džuniora (12) i blizance Evu i Matea (5).

Svi iščekuju kada će par prošetati do oltara, a navodno njihovo venčanje koči Kristijanova majka Dolores Aveiro.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track