MILOŠ TIMOTIJEVIĆ SE PROVODI U PORTUGALU KOD 15 GODINA MLAĐE SUPRUGE: Uživa punim plućima u braku, otišao na zasluženi odmor! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

našli mu zamenu

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ SE PROVODI U PORTUGALU KOD 15 GODINA MLAĐE SUPRUGE: Uživa punim plućima u braku, otišao na zasluženi odmor! FOTO

Pop kultura -

Popularni glumac je protekle 3 nedelje proveo u Lisabonu gde živi njegova novopečena mlada, a sa putovanja je delio najlepše kadrove.

Kao bomba je u oktobru prošle godine odjeknula vest da se Miloš Timotijević razveo i ponovo oženio, i to 15 godina mladom Tijanom Simić.

Kako Tijana živi i radi u Portugalu, a Miloš ima stalne angažmane u Srbiji, novopečeni bračni par nije imao puno prilike da uživa u zajedničkom vremenu. Ipak, glumac je nakon Nove godine odlučio da pauzira s poslom i ceo januar posveti upravo supruzi.

Miloš Timotijević, Tijana Simić
foto: Printscreen/Instagram

Od samog upoznavanja znali su da neće biti lako zbog velike udaljenosti, ali im to tada, a ni sada, nije predstavljalo prepreku. Vreme nakon svadbe su nadoknadili i ovog puta se žrtvovao Miloš, kome su za predstave u kojima igra našli zamenu. Tijani je to bio još jedan dokaz njegove ljubavi - rekao je izvor blizak bračnom paru na početku, te je dodao:

- Miloš uživa u obilasku Portugala i svakog ćošeta u Lisabonu, a Tijana u ulozi turističkog vodiča. I njemu prija da je na malo dužem odmoru jer inače maltene da nema slobodnog dana kada su snimanja i probe predstava.

Timotijević je na Instagramu objavio nekoliko fotografija s putovanja i ni na jednoj nije bila Tijana jer od samog početka nisu želeli da budu transparentni. Život je putovanje, putovanje je život", napisao je glumac u opisu raznih pejzaža, a ljudi su mu u komentarima ostavljali pozitivne reakcije.

"Raj", glasio je drugi opis fotografije gde glumac uživa na obali okeana, kao i u Tija- ninom domu na bazenu, pod zvezdanim nebom. Kako Tijana u Portugalu još odmalena živi s porodicom, nije bilo sumnje da će Miloš i s njima provoditi vreme.

- Tijana je odvojena od roditelja, ali se trudi da ih često posećuje, i sada se mnogo radovala ponovnom susretu Miloša i njih. Njega su lepo prihvatili, ne obaziru se na njihovu razliku u godinama jer njihova ćerka ne skida osmeh s lica - zaključio je izvor.

MOGUĆA SELIDBA

Kako izvor kaže, Tijana već neko vreme razmišlja o mogućoj selidbi u Beograd jer joj posao to dozvoljava.

- Tijana se bavi menadžmentom u IT sektoru jedne kompanije i veliki deo posla može da obavlja i od kuće, zbog čega bi mogla da provo- di više vremena u Beogradu i radi odatle. lako zasad funkcionišu dobro na ovoj relaciji, voleli bi da su bliže - istakao je izvor.

Da podsetimo, Timotijević se 2022. razveo od supruge Dunje nakon 13 godina braka, a nedugo nakon toga se zavetovao na večnu ljubav Tijani.

Timotijević i Tijana su se navodno zabavljali samo 40 dana. Glumac je ženidbu potvrdio na Instragramu, pokazavši burmu uz komentar: "Zauzet".

BURMA NIJE DOKAZ

Ubrzo nakon venčanja, novinarksa ekipa uhvatila ga je po završetku jedne predstave koju je odigrao, međutim on nije bio raspoložen da daje izjave, a detalj na njegovoj ruci smo odmah je primećen. Timotijević na ruci nije nosio burmu, zbog čega su se mnogi zapitali samo jedno, kako on oženjen, kao "momak živi". Ipak, ko je tada posumnjao u njegov brak, sada je mogao da se uveri da glumcu na ljubavnom planu cvetaju ruže.

Na ceremoniji je bio uzak krug njihovih prijatelja i članova porodice, među kojima i Milan Marić i Tamara Krcunović. Novinari su tada pozvali glumca, a on je samo rekao kako ne želi da komentariše svoj privatan život.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:17

Miloš Timotijević pleše sa novom ženom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track