Najnovije vesti

VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, JEDVA PREŽIVELA, A SAD SU JOJ OCU SPASLI ŽIVOT NA "DEDINJU": Sudbina naše glumice je baš potresna
Foto: Institut za kardiovaskularne bolesti Dedinje, Printscreen

sudbina

VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, JEDVA PREŽIVELA, A SAD SU JOJ OCU SPASLI ŽIVOT NA "DEDINJU": Sudbina naše glumice je baš potresna

Pop kultura
14:51h

Stručnjaci Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", prošlonedeljnom brzom reakcijom, spasili su život prim. dr Dušku Panzaloviću, hirurgu i bivšem direktoru bolnice u Doboju.

Naime, njega su iz Kliničkog centra u Banja Luci helikopterom prebacili na Dedinje tj. na Institut za kardiovaskularne bolesti gde su doktori uradili odstranjivanje bolesnog dela srčanog mišića leve komore.

Duško Panzalović
foto: Institut za kardiovaskularne bolesti Dedinje

Tragom informacije, kao i veoma specifičnog prezimena i samog mesta odnosno Doboja, Kurir je došao do informacije da je prim. dr Duško otac glumice Ivane Panzalović.

Ona se pre koju godinu nažalost našla u centru pažnje zbog veoma strašne stvari koja je dospela i na strane crne hronike.

Naime, Ivanin verenik Srđan Cvetanović ju je 7. septembra upucao pištoljem u glavu, a potom izvršio samoubistvo.

Ivana Panzalović
foto: Printscreen/Instagram

Ona je pogođena metkom u glavu posle čega je usledila operacija, ali se na svu sreću oporavila.

Pored svih uloga koje je imala, Ivanu je javnost većim delom upoznala putem crne hronike kada je njen verenik, isprovociran žestokom svađom, pokušao da je usmrti, a potom izvršio samoubistvo.

Te 2017. godine se u javnosti naširoko pisalo šta se sve dešavalo u stanu na Dedinju, od toga da je bežala iz stana dok je njen verenik pucao, preko toga da je bacao stvari po stanu, a sve do toga da je glumica krvava išla ulicom i tražila pomoć.

Ivana Panzalović
foto: Zorana Jevtić, Instagram

Ivana je jednom prilikom otkrila kako gleda na sve što joj se izdešavalo i da li joj se vraćaju slike tog stravičnog prizora.

"Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost", rekla je Ivana.

1 / 13 Foto: Printscreen YouTube

Ivana se dugo posle nemilog događaja nije pojavljivala u javnosti. Vratila se, a posle toga su počele probe, vratila se glumi, svom pozivu, a i boksu koji je nekada trenirala.

Ivana Panzalović
foto: Printscreen/Instagram

Ivana je poznata po nekim od ovih uloga: 2012. Montevideo, Bog te video i Poslednja noć, zatim se 2013. godine pojavila u Sinđelićima i seriji Folk, a u Kursadžijama se pojavila 2013 i godinu dana kasnije u Najbžem igraču.

Kasnije je dobila ulogu u trećoj sezoni serije "Igra sudbine", a radila je i film “Pukotina u ledu” sa rediteljkom Majom Miloš, kao i seriju "Čudne ljubavi" Nikole Koja.

Inače, Ivana Panzalović je rođena 1987. godine u Doboju. U rodnom gradu je završila osnovnu i srednju školu, ali se nije poput svojih roditelja odlučila za medicinu, nego glumu. Diplomirala je u klasi profesorke Mire Karanović.

Ivana je aktivna na Instagramu gde osim trenutaka sa snimanja, deli i fotografije sa putovanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti
03:12

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja