NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU PROMENILA LIČNI OPIS! Muškarci je OBOŽAVALI, a sada su svu u ŠOKU: Mišljenja o novom imidžu podeljena!
Foto: Profimedia

kako bolje izgleda?

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU PROMENILA LIČNI OPIS! Muškarci je OBOŽAVALI, a sada su svu u ŠOKU: Mišljenja o novom imidžu podeljena!

Pop kultura -

Megan Foks je često u centru pažnje, a u poslednje vreme je to pretežno u negativnom kontekstu. Pojavljuje se u neobičnim izdanjima, a sa svojim dečkom Mašinom Ganom Kelijem zgražava javnost svojim ponašanjem.

Megan Foks
foto: Profimedia

Prepoznatljiva je po dugoj tamnoj kosi, ali sada su njeni fanovi objavili fotku novog izgleda. Megan je drastično promenila imidž - ofarbala je kosu u plavo, skratila je, napravila šiške i malo ko je uspeo da je prepozna.

Ako je suditi po komentarima sa mreža, mišljenja su podeljena. Dok se jednima dopada, drugima se više sviđa sa crnom kosom.

"Njoj sve stoji", "Prelepa", "Ova frizura je strava", "Nisi to ti", "Lepša si sa dugom kosom", "Megan je najlepša sa tamnom bojom jer ima svetle oči", "Kakva promena", glasili su samo neki od komentara. Mnogi su čak pretpostavili da je Megan stavila periku, s obzirom na to da trenutno snima novi film "Subservience".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:47

GLUMICA IZ KENIJE OČARALA SVOJIM GLASOM U EMISIJI PUSTI BRIGU: Ukulele i ikonična pesma za užitak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track