MARIJA PETRONIJEVIĆ POKAZALA SINA: Već je PROHODAO! Glumica se odselila iz grada, pa objavila prizor SEOSKE IDILE koja TOPI SRCA
Foto: Printscreen Instagram

PRELEPO

MARIJA PETRONIJEVIĆ POKAZALA SINA: Već je PROHODAO! Glumica se odselila iz grada, pa objavila prizor SEOSKE IDILE koja TOPI SRCA

Pop kultura -

Glumica Marija Petronijević, koju širok auditorijum pamti kao Ivanu iz serije "Selo gori, a baba se češlja", krajem oktobra 2021. godine je rodila sina, kome je očito prenela ljubav prema životinjama.

Marija je naime na Instagramu objavila fotografiju svog sina, koji je sada već i prohodao, a na kojoj se igra s jagnjetom, te oboje uživaju.

Marija Petronijević
foto: Printscreen Instagram

Marija Petronijević je inače pre nekoliko godina gradsku vrevu zamenila životom na selu, gde se bavi poljoprivredom, te često na Instagramu objavljuje fotografije iz polja, ali i sa ovcama, koje gaji i šiša.

Premijera filma, Komedija na tri sprata
foto: Stefan Stojanović

Glumica je, podsetimo, svog supruga krila od očiju javnosti, ali sredinom prošle godine otkriveno je da je u pitanju Milinko Isaković, a glumica se s njim i pojavila na premijeri filma "Komedija na tri sprata".

Kako se u medijima pisalo, on je humanitarac iz Loznice i IT stručnjak.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:59

MARIJA PETRONIJEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Evo kako izgleda u 8. MESECU, glumica NE ODUSTAJE od poslova u svom selu! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track