ŽENE SU MU SE BACALE POD NOGE JER JE BIO S*KSI MACAN: Sada se svi uplaše kada ga vide jer se UNIŠTIO plastičnim operacijama! FOTO
Foto: Profimedia

tužna sudbina

ŽENE SU MU SE BACALE POD NOGE JER JE BIO S*KSI MACAN: Sada se svi uplaše kada ga vide jer se UNIŠTIO plastičnim operacijama! FOTO

Pop kultura -

Žene širom sveta i dan danas žale za Mikijem Rurkom iz mlađih dana, pogotovo kada pogledaju njegov film "Devet i po nedelja".

Miki Rurk
foto: Profimedia

Miki (70) nije nimalo nalik onom seks simbolu za kojim je uzdisao nežniji pol, a to je još jednom pokazao prošlog vikenda na Beverli Hilsu kada je uhvaćen u društvu pevača Krisa Kristofersona (86) s kojim je išao na ručak.

Miki Rurk, Kris Kristoferson
foto: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac i bivši bokser je obukao farmerice koje je uskladio sa majicom V izreza. Na nogama je nosio kaubojske čizme. Kosa mu je bila razbarušena i činilo se da je neko vreme nije oprao.

Miki Rurk
foto: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Legendarni glumac poslednjih godina privlači veliku pažnju svojim otužnim izgledom i licem koje je ostalo unakaženo nakon brojnih estetskih zahvata, kojima se podvgao iz nekoliko razloga.

Nekad zgodnog glumca brojne obožavateljke i danas pamte po erotskoj drami "Devet i po nedelja", u kojoj je zaigrao s jednako atraktivnom koleginicom Kim Bejsinger i odradio nekoliko seksi scena, a početkom 90-ih glumio je akcionim hitovima "Harley Davidson i Marlboro Man" sa holivudskim facama Donom Džonsonom i Tomom Sajzemorom. Takođe je glumio i Anđeoskom srcu.

Miki Rurk
foto: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, 1991. godine iznenada je odlučio da se profesionalno bavi boksom, koji je amaterski trenirao kao tinejdžer. Tada 39-godišnji Rurk objasnio je da nema poštovanja prema sebi kao glumcu i da ima osećaj kao da samog sebe uništava. Tokom bokserske karijere doživeo je mnoge povrede, među kojima su slomljeni nos, slomljeni nožni prsti i rebra, razdvojen jezik i jako utučeni obrazi. Osim toga je izgubio i kratkotrajno pamćenje.

Miki Rurk
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada je prestao da se bavi boksom 1994. godine, vratio se glumi koja mu nije baš bila uspešna zbog izgleda. Išao je na rekonstrukciju lica, ubrizgavanje botoksa, ali to je sve pogoršalo. Pokušao je da se vrati i boksu 2014. kada se kao 61-godišnjak borio protiv 29-godišnjeg Eliota Sejmura u Moskvi. Pobedio je, ali Eliot je kasnije rekao da je dobio novac da izgubi.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Pojavio se u filmu Grad greha 2005. godine, ali "Rvač" ga je vratio na svetla pozornice gde je dobio brojne nagrade za ulogu ostarelog rvača koji odbija da se povuče i želi da se bori iako mu zdravlje nije najbolje.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Inače, glumac se 2007. našao u problemima sa zakonom jer je uhvaćen u vožnji pod uticajem alkohola.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Miki iza sebe ima dva braka. Prva supruga mu je bila Debra Fojer sa kojom se oženio 1981. godine, a razveli su se osam godina kasnije. Nakon toga je šest godina bio u braku s manekenkom Kare Otis.

Miki Rurk
foto: Profimedia, Shutterstock

Supružnici su svojevremeno privlačili pažnju javnosti jer je procurio snimak njihovog seksa. Venčali su se u junu 1992. godine, a dve godine kasnije je Miki bio optužen za zlostavljanje supruge. Kasnije su optužbe odbačene, a par se pomirio i zajedno glumio u filmu "Nemogući izlaz". Razveli su se krajem 1998. godine.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Od 2009. do 2015. godine bio je u vezi sa ukrajinsko-nemačkim modelom Anastasijom Makarenko, a 2022. godine je u intervjuu Pirsu Morganu, Rurk rekao da je već 7 godina sam.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track