NJOJ FACA ZALEĐENA OD PLASTIČNIH OPERACIJA, A ON SVE VIŠE LIČI NA ŽENU: Niko nije mogao da skine pogled s NAJEKSCENTRIČNIJEG PARA
Foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

SVAKI PUT PRIVUKU PAŽNJU

NJOJ FACA ZALEĐENA OD PLASTIČNIH OPERACIJA, A ON SVE VIŠE LIČI NA ŽENU: Niko nije mogao da skine pogled s NAJEKSCENTRIČNIJEG PARA

Pop kultura -

Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela prestižnih muzičkih nagrada Gremi, a među zvanicama su bili i verenički par Megan Foks i Mašin Gan Keli.

Crveni tepih okupirale su, u prvom redu, dive poput Tejlor Svift, Bijonse, Adel i Dženifer Lopez, ali i brojne glumice, među kojima je ponovo najviše pažnje ukrala Megan Foks, ali ne iz pozitivnih razloga.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica je stigla kao pratnja svom vereniku Mašinu Ganu Keliju, a svi danas pričaju o njenom zaleđenom licu, uprkos tome što je odabrala usku belu haljinu, koja je istakla njenu zanosnu liniju.

Osim toga, tu je bio i njen ekscentrični verenik, koji obožava da eksperimentiše s modom, a mnogi se pitaju šta je crnokosa zavodnica videla u njemu.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako god bilo, majka trojice sinova potpuno se promenila otkad je s njim, a mnogima ta promena "nije sela", te smatraju da se ponaša poput zaljubljene tinejdžerke, a ne žene u četvrtoj deceniji. Takođe, s operacijama je počela da preteruje upravo otkad je s njim, ali ona to opravdava činjenicom da boluje od telesne dismorfije.

Reč je o poremećaju u kom osoba smatra neke delove svog tela neprivlačnim, ali neki smatraju da je Megan to samo izgovor da opravda svoju opsednutost mladolikim izgledom.

Tako je od jedne od najlepših glumica postala sinonim za ismevanje, a činjenica da sinoć nije mogla da pomera lice samo je dodatno podstakla ne baš tako laskave priče.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:31

CELA SALA UZDISALA JE ZA EMINOM JAHOVIĆ: Pevačica ne zna gde će pre, EVO kako se obukla za MAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track