PAMELA ANDERSON OČAJNIČKI HTELA DA RODI DETE DŽULIJANU ASANŽU! Stalno ga posećivala u AZILU, a ovo im je bio ritual svake noći
Foto: Collection ChristopheL / AFP / Profimedia, Rupert Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

ko bi rekao

PAMELA ANDERSON OČAJNIČKI HTELA DA RODI DETE DŽULIJANU ASANŽU! Stalno ga posećivala u AZILU, a ovo im je bio ritual svake noći

Pop kultura -

Opsednuta pronalaženjem ljubavi, Pamela Anderson je otišla i do međunarodnog begunca Džulijana Asanža u periodu između raskida veze sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem i još dva propala braka.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Dok je u svom dokumentarcu za Netfliks govorila o svojoj beskrajnoj potrazi za ljubavlju i romansom, jedna značajna veza koju je izostavila je ona koju je imala sa osnivačem Vikiliksa, a izvori tvrde da je zvezda "Čuvara plaže" želela da imaju bebu zajedno.

"Pem želi još jedno dete na najgori način, a Džulijan očajnički želi da dobije slobodu, tako da je uverena da mogu da se dogovore", ispričao je jedan insajder 2018. kada je Pamela imala 51 godinu, saznaje RadarOnline.

Džulijan Asanž
foto: Profimedia

Pem je redovno posećivala Džulijana, koji je bio skriven u Londonu kako bi izbegao ekstradiciju u Sjedinjene Države i kako ne bi odgovarao za objavljivanje gomile poverljivih američkih dokumenata i ugrožavanje nacionalne bezbednosti.

U to vreme, izvor je rekao da je "Pem rekla Džulijanu da će iskoristiti sve svoje opsežne kontakte u industriji zabave i iza njih, uz malo glumičinog ubeđivanja nekih moćnih ljudi u vladi da odbace optužbe za špijunažu protiv njega. Međutim, njen plan je propao jer se Džulijan trenutno bori da izbegne izručenje SAD kako bi se suočio sa optužbama.

0273302394, Džulijan Asanž
foto: Rupert Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ali Pamela nije odustala od svog krstaškog pohoda - iako je nejasno da li bi i dalje bila voljna da ima dete sa njim.

Filmska zvezda priznala je prijateljima pre mnogo godina da "voli" Džulijana, pozdravivši ga kao "veoma hrabrog" i rekavši: "Nema ničeg seksipilnijeg od hrabrosti".

"Čak i ako Pem uzme surogat majku koja bi nosila njihovo dete, ona želi da Džulijan bude otac“, rekao je izvor još 2018.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Pamela je pričala koliko se divi Džulijanu u svojim memoarima S ljubavlju, Pamela pričajući o pijanim noćima sa osnivačem Vikiliksa dok je tražio utočište u ambasadi Ekvadora. Plejboj manekenka je otkrila da je često pila Meskal cele noći sa Džulijanom, tvrdeći da je njihovo zajedničko vreme bilo "romantično jer je bilo tako inspirativno".

Pamelu je on momentalno privukao.

"On ima strast za život i za sve. Jednostavno ne postoji ništa što kaže da nije fascinantno", napisala je o Džulijanu. "Tako da je definitivno postojala veza. Samo bismo pričali tokom noći i pili meskal, smejali se i pričali priče."

Pamelini memoari su objavljeni 31. januara i odmah su postali bestseler.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Pored veze sa Džulijanom, Pamela je takođe bila iskrena o svojoj perverznoj ljubavnoj vezi sa Tomijem Lijem, kratkotrajnom braku sa Kidom Rokom i još mnogo toga.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:18

BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM! Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track