TOLIKO SE IŽIVLJAVAO NADA MNOM DA SAM POVRAĆALA: Žrtva glumca o GNUSNIM DETALJIMA zlostavljanja! Kad sam ga osetila u sebi...
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

haos

TOLIKO SE IŽIVLJAVAO NADA MNOM DA SAM POVRAĆALA: Žrtva glumca o GNUSNIM DETALJIMA zlostavljanja! Kad sam ga osetila u sebi...

Pop kultura -

Čuvena zvezda iz "Veselih sedamdesetih", Deni Masterson, 11. aprila bi opet mogao da se nađe pred licem pravde, nakon što je prethodno bio optužen za gnusna seksualna iživljavanja koja je počinio nad članicama Sajentološke crkve kojoj i on pripada.

Deni Masterson
foto: Profimedia

Da podsetimo, glumac je optužen za silovanja i seksualna zlostavljanja koja su se dogodila u periodu između 2001. i 2003. godine, a suđenje je počelo 18. oktobra, nedelju dana nakon izbora porote.

Naime, u medijima se šuška da je Sajentološka crkva uticala na pristrasnost članova porote, te je sudija naložio ponavljanje postupka.

Deni Masterson
foto: Profimedia

Na novom suđenju, koje će biti održano 11. aprila, branilac i tužilaštvo će se ovog puta potruditi da eliminišu članove porote koji bi na bilo koji način negativno uticali na sam ishod krivičnog postupka.

Sajentološka crkva imala svoje produžene pipke u sudnici

Mediji su došli do saznanja da Denijeve žrtve u početku nisu bile psihički spremne da odu u policiju zbog pritiska sajentologa, a navodi se da je čak i jedna tužiteljka dobijala određene instrukcije kako treba da pristupi ovom kontraverznom slučaju. Konkretno, njoj je bilo zabranjeno da koristi termin "silovanje", kada bi bilo reči o seksualnom napadu. Jedam svedok je bio ucenjen time tako što mu je dat izbor ili da potpiše ugovor o neotkrivanju podataka u iznosu od 400.000 dolara ili da bude trajno izopšten iz sajnetološke crkve i zajednice. Jedna žrtva je priznala da je sajentološki advokat ušao u njenu kuću i zapretio joj time ako bude iznosila kompromitujuće stvari o Mastersonu u sudnici, da će trajno biti izbačena iz njihove "vere". Portparol sajentološke crkve Karin Pouv negirala je sve optužbe koje su iznete na račun organizacije: "Politika Crkve izričito zahteva od sajentologa da se pridržavaju svih zakona zemlje, a to uključuje i prijavljivanje zločina."

Deni Masterson
foto: Profimedia

Odbrana našla opravdanje da je Masterson bio "samo loš ljubavnik"

Advokat odbrane Filip Koen je počeo da pravda Mastersonova brutalna iživljavanja šokantnom izjavom da je glumac bio samo loš ljubavnik što je i to tada bilo poznato, ali i ne i da je "strašno čudovište" kako su ga žrtve opisivale.

Gnusna seksualna iživljavanja

Jednom prilikom, svoju bivšu devojku, koja je bila takođe jedna od njegovih žrtava probudio ju je i pokušao na silu da ima seksulalne odnose sa njom:

"Rekla sam mu da ne želim da imam odnose, ali on nije hteo da prestane. Bio je strašno uporan.Vrištala sam na njega da siđe sa mene". Ona potom dodaje i to da se u jednom trenutku našla kao zarobljena u kandžama čudovišta. Kada je krenula da mu se opire, pljunuo ju je i nazvao "belim đubretom". Kristina dodaje da je bio izuzetno seksualno agresivan kad njegovi divlji porivi ne bi bili zadovoljeni. "Sećam se da sam se vratila iz Pariza i bila sam jako umorna. On je međutim hteo isto to veče da imamo seks. Moje odbijanje je na kraju rezultiralo tučom. Vređao me, ponižavao i nazivao me debelom. Na kraju bih ipak popustila".

Deni Masterson
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dalje, ističe da je na njegov nagovor ušla u sajentologiju, a na porodicu i prijatelje je potpuno zaboravila.

Kao posledica takvog seksualnog iživljavanja, Kristina se jedno veče probudila u bolovima i sa krvarenjem. "Kada sam se probudila, osetila sam da me celo telo boli, u donjem delu tela sve je bilo crveno... Nije bilo normalno. Dole sam bila pocepana i krvarila sam. Nisam mogla ni da sedim, bolelo bi me kad bi išla u toalet, da bih na kraju saznala da je Masterson imao odnose sa mnom dok sam spavala"!

Deni Masterson
foto: Profimedia

Jedna žrtva je priznala da se Masterson toliko fizički iživljavao nad njom da se u jednom momentu osetila kao "krpena lutka", a posle odnosa se ispovraćala. "U jednom momentu me onako onesvešćenu i prljavu od povraćke odneo u sobu, a kada sam ga osetila u sebi počela sam da se opirem, ali bilo je kasno".

Crkva je na sve moguće načine pokušala da zataška sve ove gnusnosti, ali su one izašle u javnost.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

00:53

Neverovatan obrt u seriji Prsten sudbine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track