JEDE IZ KONTEJNERA I ŽIVI NA ULICI: Nove POTRESNE FOTOGRAFIJE glumice koja je bila SAN SVAKOG MUŠKARCA, a onda je krenuo SUNOVRAT
Foto: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TUGA

JEDE IZ KONTEJNERA I ŽIVI NA ULICI: Nove POTRESNE FOTOGRAFIJE glumice koja je bila SAN SVAKOG MUŠKARCA, a onda je krenuo SUNOVRAT

Pop kultura -

Mnogi su se nadali da će bivša glumica i model Loni Vilison uspeti da pobedi životne probleme i da će joj neko pomoći i spasi je ulice, gde godinama živi kao beskućnik. Nažalost, nove fotografije iz Zapadnog Holivuda dokaz su da se stvari nisu promenile.

Dok se ranije pisalo o teškom životu Loni Vilison, pojedini njeni prijatelji su se oglašavali i poručivali da žele da joj pomognu. Posle ovih fotografija mnogi se pitaju da li su te njihove namere iskrene.

Loni Vilison
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

nekadašnja zvezda i san svakog muškarca i dalje živi na ulici, gde jedva preživljava.

Loni Vilison bila je kraljica modnih pista, popularnost joj je donosila milione dolara. Bivši model za kupaće kostime i supruga zvezde "Čuvara plaže", Džeremija Džeksona, smatrala se i jednom od najatraktivnijih žena sveta.

Loni Vilison
foto: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularnost i uspehe zamenila je zavisnost od narkotika. Loni se pre devet godina razvela od Džeremija Džeksona, sa kojim se venčala 2012.

Loni Vilison
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa svojim prijateljima. Ide mi sasvim dobro. Ne želim da mi bilo ko pomaže... Nemam mobilni telefon. Imam hranu i mesto za spavanje. Tu i tamo dobijem nešto novca, a hrane ima u kantama i u blizini prodavnica. Ima dosta toga", rekla je ranije za britanski "San", a njene reči mnogo govore i o njoj samoj i njenim nekadašnjim prijateljima.

Loni Vilson
foto: Profimedia

Njenom sunovratu doprineo je i gubitak posla u klinici za plastičnu hirurgiju, gde je radila kao asistent, bila je kratko zaposlena kao trgovac nekretninama, ali nije dobijala platu.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:48

Glumica Sloboda Mićalović peva veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track