ZBOG OVOG VIDEA BRUSA VILISA KRENUĆE VAM SUZE NA OČI: Slavni glumac proslavio rođendan, a cela porodica je oko njega! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

PRELEPO

ZBOG OVOG VIDEA BRUSA VILISA KRENUĆE VAM SUZE NA OČI: Slavni glumac proslavio rođendan, a cela porodica je oko njega! (VIDEO)

Pop kultura -

Demi Mur (60) oglasila se na društvenim mrežama kako bi u nedelju svom bivšem suprugu Brusu Vilisu čestitala 68. rođendan.

- Srećan rođendan, BV! Drago mi je što smo danas uspeli da proslavimo - napisala je glumica u opisu snimka na kome se cela porodica okupila oko Brusa.

- Volim te i volimo našu porodicu. Hvala vam svima na ljubavi i toplim željama, svi ih osećamo - rekla je Demi u opisu videa koji je toliko emotivan da tera suze na oči.

Ona je podelila snimak na kome su razveselili glumca i otpevali mu rođendansku pesmu, nakon čega je ugasio sveće. Njegova supruga Ema Heming (44) na snimku ga je nežno poljubila u obraz i pružila mu tortu - pitu od bundeve.

Brus Vilis
foto: Printscreen

Dve Brusove i Emine ćerke - Mejbl (10) i Evelin (8) takođe su proslavile rođendan svog dragog tate. Isto tako, Demi i njen bivši muž dele tri ćerke: Rumer (34), Skaut (31) i Talulah (29), koje su se pridružile proslavi sa svojim partnerima.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track